counter

Χρήστος Δάντης για Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα: "Ο Μπο γλίτωσε από κακοτοπιά"

Χρήστος Δάντης για Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα: "Ο Μπο γλίτωσε από κακοτοπιά"
Χρήστος Δάντης για Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα: "Ο Μπο γλίτωσε από κακοτοπιά"

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και στον Στέφανο Κωνσταντίνιδη μίλησε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στο “Survivor All Star”.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα, υποστήριξε τον φίλο και συνάδελφό του Μπο, που διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση με την Καρολίνα.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Survivor all Star: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας της Καρολίνας Καλύβα μετά τα φιλιά με τον Μάριο Πρίαμο

Όσα είπε ο Χρήστος Δάντης

«Ο Μπο είναι ένας διακεκριμένος δημιουργός, συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής του ραπ και παίζει δύο πολύ δύσκολα μουσικά όργανα, για μένα αυτό είναι ο Μπο. Χαίρομαι πολύ για αυτόν γιατί από ό,τι φαίνεται έπεσε σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν εκτιμούσαν αυτό που είναι και ήταν έτοιμοι να τον εκθέσουν ανά πάσα στιγμή. Οπότε γλίτωσε από μία κακοτοπιά. Είναι αστείο που λένε ότι το τραγούδι που θα βγάλουμε είναι στημένο. Καλά έκανε και έκανε την τηλεοπτική εμφάνιση. Όλες οι θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται είναι αστείες. Δεν κρίνω κανέναν, αλλά όταν υπερβαίνει τα όρια της ανθρωπιάς και αρχίζει ο εξευτελισμός δεν είναι ωραίο», είπε ο Χρήστος Δάντης και στη συνέχεια σχολίασε την στάση της συντρόφου του Ασημίνας Χατζηανδρέου στο εν λόγω θέμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR