counter

Χάρις Αλεξίου: Το σχόλιο σε ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα και η απάντησή του - "Κάποιος με τρολάρει"

Χάρις Αλεξίου: Το σχόλιο σε ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα και η απάντησή του - "Κάποιος με τρολάρει"
Χάρις Αλεξίου: Το σχόλιο σε ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα και η απάντησή του - "Κάποιος με τρολάρει"

Η Χάρις Αλεξίου το φθινόπωρο του 2003 κυκλοφόρησε τον πολυπλατινένιο δίσκο της “Ως την άκρη του ουρανού σου” και ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν ήταν το ντουέτο με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, “Εσύ με ξέρεις πιο πολύ”.

Η μουσική και οι στίχοι ήταν της ίδιας και 20 χρόνια μετά, η Χάρις Αλεξίου ξαναπαρουσιάζει στο κοινό το εν λόγω τραγούδι, αλλά αυτή τη φορά με τον Χρήστο Μάστορα.

Μετά την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα σύντομο βίντεο, ώστε να παρουσιάσει στους θαυμαστές του αυτή τη συνεργασία.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

«Η Χάρις Αλεξίου είναι η σπουδαιότερη γυναικεία φωνή της Ελλάδας. Τόσο σπουδαία που ξεχνάς ότι είναι και καταπληκτική τραγουδοποιός και άψογη ηθοποιός. Λες, δεν μπορεί! Δεν μπορεί και να τραγουδάει άριστα και να γράφει απίστευτα και να παίζει υπέροχα (όπως απέδειξε και στο Μaestro) και να έχει και χιούμορ και να έχει και άποψη και ηγετικές ικανότητες, όπως απέδειξε στην “Ερατώ”.

Λες δεν μπορεί ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω να σκέφτηκε εμένα για να μοιραστεί αυτό το τραγούδι της… Κάποιο Λόττο έχεις κερδίσει μεγάλε λες! (Τζόκερ για τους νεότερους)

Την ευχαριστώ και θα την ευγνωμονώ για πάντα… κι όπως λένε και τα λόγια της

Εσύ με ξέρεις πιο πολύ, απ’ όλους στη ζωή μου, τα μαγικά ταξίδια μου τα έκανες κι εσύ. Όταν η νύχτα μ’ έστελνε στα στέκια της ερήμου για σένα ήταν πάντα απλό να ψάξεις να με βρεις.”

Αυτό είναι το Χάρισμα της Χαρούλας να σου φωτίζει με τα τραγούδια τους στίχους και τη φωνή της ακόμα και το πιο μοναχικό μονοπάτι… Σαν την αδελφή ψυχή που είχες κι έχασες ή ψάχνεις ακόμα να βρεις… @haris_alexiou_official», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στη λεζάντα.

Το σχόλιο της Χαρούλας Αλεξίου στην ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση, η Χάρις Αλεξίου έγραψε ένα αποθεωτικό σχόλιο για τον Χρήστο Μάστορα: «Χρήστο μου, σε ακούω καιρό τώρα να τραγουδάς και νιώθω πως ανήκεις στην "οικογένεια". Μπαλάντες, ροκ, λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, τα λες με απίστευτη δεξιοτεχνία και φαίνεται πως τραγουδάει κι η ψυχή σου μαζί. Είσαι αυτό που λέμε "γερός Μάστορας" του τραγουδιού. Μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά η συνεργασία μας και κατέχεις άξια αυτή την ακριβή θέση στον χώρο μας. Και κάτι ακόμα, είσαι και πολύ όμορφος ρε συ!!!».

Δείτε επίσης! Χάρις Αλεξίου: "Ραγίζει" καρδιές το αντίο της στον Λευτέρη Χαψιάδη

Μάλιστα, με τη σειρά του ο Χρήστος Μάστορας της απάντησε: «Κάποιος με τρολάρει. Πάω να κουλουριαστώ στο κρεβάτι από ευτυχία μετά από αυτό το μήνυμα».

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR