counter

Χάρης Χριστόπουλος & Ανίτα Μπραντ: "Το ανακοίνωσε στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει την άδειά μας"

Χάρης Χριστόπουλος & Ανίτα Μπραντ: "Το ανακοίνωσε στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει την άδειά μας"
Χάρης Χριστόπουλος & Ανίτα Μπραντ: "Το ανακοίνωσε στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει την άδειά μας"

Στο περιοδικό “Hello” και τη Μαρία Κολλιάτσα μίλησαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, λίγο καιρό μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Μάλιστα, οι δύο τους αναφέρθηκαν στον λόγο που κράτησαν κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

Δείτε επίσης! Ανίτα Μπραντ: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του νεογέννητου γιου της!

Όσα είπαν η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος

-Πώς νιώθετε με την έλευση του νέου μέλους; Πώς είναι οι πρώτες ημέρες στο σπίτι με το μωράκι σας;

Ανίτα Μπραντ: Άλλο ένα όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει 100%. Κρατάμε ένα πλασματάκι στην αγκαλιά μας και σκεφτόμαστε «αυτό τώρα είναι αλήθεια;». Είμαστε συγκινημένοι, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και κάθε μέρα λέμε το ίδιο: «Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από τη ζωή».

Χάρης Χριστόπουλος: Το θέλαμε πολύ, το προσπαθήσαμε πολύ και προσευχηθήκαμε πολύ, γι’ αυτό και νιώθουμε τόσο χαρούμενοι. Τελικά, εισακούστηκαν οι προσευχές μας. Είναι ένα θεόσταλτο δώρο και έχουμε μείνει να το χαζεύουμε εκστατικά νιώθοντας ευτυχία και αγάπη. Είμαστε ευλογημένοι.

-Έχοντας ήδη ένα παιδί, η επιθυμία σας για ένα δεύτερο ήταν μεγάλη;

Χάρης Χριστόπουλος: Ναι, θέλαμε πολύ δεύτερο παιδί. Τα παιδιά είναι ευλογία. Το κατάλαβα αργά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Από πολύ νωρίς είχα πει ότι δεν ήθελα και δεν μπορούσα να αναλάβω τις ευθύνες και το άγχος ενός παιδιού. Κι αυτό γιατί όταν φέρνεις ένα παιδί στη ζωή, μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου ζεις μόνο για αυτό.

Όταν λοιπόν μου το έλεγαν οι φίλοι μου, δεν μπορούσα να κατανοήσω πώς γίνεται να είναι προτεραιότητα κάποιος άλλος και όχι ο εαυτός σου. Τώρα που το βιώνω, είναι μαγικό το συναίσθημα.

Είναι τόσο δυνατή η καθημερινότητα με τα παιδιά που όλα είναι συγκλονιστικά. Ακόμα και τα δύσκολα γίνονται εύκολα. Αισθάνομαι γαλήνη και ασφάλεια στη σκέψη ότι έχω τα παιδάκια μου. Όταν με βαραίνει κάτι, σκέφτομαι τον Χρηστάκο μου και ότι θα τον πάρω αγκαλιά μόλις επιστρέψω στο σπίτι και όλα είναι αλλιώς. Είναι σαν φάρμακο.

-Γιατί θέλατε τόσο πολύ το δεύτερο παιδί;

Χάρης Χριστόπουλος: Για να έχει ο Χρήστος ένα αδερφάκι – τι ωραία εικόνα αυτή! Εννοείται ότι πια σκεφτόμαστε και ονειρευόμαστε μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά.

Ανίτα Μπραντ: Συμφωνώ απόλυτα με τον Χάρη, θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια. Από τη στιγμή που έχεις ένα παιδί, γίνεται προτεραιότητα στη ζωή σου. Όλα τα άλλα φαίνονται ασήμαντα.

-Ανίτα, το διάστημα της εγκυμοσύνης σου το πέρασες σιωπηρά, δεν θέλησες να μοιραστείς κάτι από αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Γιατί;

Ανίτα Μπραντ: Πράγματι, το έζησα σιωπηρά, από την άλλη, όμως, είμαι έτσι και ως άνθρωπος. Στα social βγάζω το 15% της ζωής μας. Αυτά που ζούμε και περνάμε καθημερινά κανείς δεν τα ξέρει. Είμαι στα social media και έχω ένα υπέροχο κοινό, αλλά επιλέγω να μη μοιράζομαι πολλά από τις προσωπικές μας στιγμές. Είμαι άλλωστε πολύ κλειστή ως χαρακτήρας.

Αναγκαστήκαμε να επιβεβαιώσουμε την πρώτη μου εγκυμοσύνη όταν ήμουν στον πέμπτο μήνα γιατί το ανακοίνωσε ένας άνθρωπος στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει την άδειά μας. Αν δεν συνέβαινε αυτό, μπορεί να μην το λέγαμε. Η υπερέκθεση με αγχώνει γενικά, οπότε, στη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήθελα να ζήσω εκείνο το διάστημα πολύ ήρεμα, να προσέχω το παιδάκι μου, να περνώ περισσότερο χρόνο με τον Χρήστο, και ο μόνος τρόπος ήταν να το ξέρουμε μόνο εμείς.

Χάρης Χριστόπουλος: Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μια εγκυμοσύνη, όπως και ένας γάμος, είναι ένα πολύ προσωπικό κομμάτι. Δεν μοιράζεσαι κάτι από πριν. Στο γάμο μας, για παράδειγμα, ήμασταν οκτώ άνθρωποι. Μετά μπορείς να μοιραστείς ό,τι νιώθεις, ό,τι θέλεις, ό,τι έχεις ανάγκη να δείξεις. Ειδικά το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πιο ευαίσθητο καθώς υπάρχουν γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί και περνούν δύσκολα.

-Πώς ήταν εκείνοι οι εννέα μήνες;

Χάρης Χριστόπουλος: Ήμουν δίπλα της συνεχώς. Οι γυναίκες αυτούς τους εννέα μήνες περνούν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Τις έχω αγαπήσει και τις σέβομαι απεριόριστα. Αυτό που κάνουν είναι απίστευτο και απαιτεί μεγάλη δύναμη. Στην περίπτωσή μας, μόλις γέννησε η Ανίτα, ανέλαβα εγώ. Έχω πολύ χρόνο, σοφία και ηρεμία και αυτό που θέλω να προσφέρω στην οικογένειά μου θα το προσφέρω. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας. Επιθυμώ να δώσω αγάπη και αξίες στα παιδιά μου. Να παίζουν, να γελούν και να κοιμούνται γλυκά. Αυτό είναι το μέλημά μου.

Ανίτα Μπραντ: Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα επικεντρωθεί στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου. Έβγαινα μόνο για να πάω στο γραφείο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε η βόλτα. Οπότε, αυτή η περίοδος ήταν εύκολη για μένα, την απόλαυσα και ήμουν πολύ ήρεμη.

-Σκέφτηκες τις δυσκολίες του δεύτερου παιδιού;

Ανίτα Μπραντ: Όχι, δεν τις σκέφτηκα.

-Σε επίπεδο γυναικείας φιλαρέσκειας, όσον αφορά τα κιλά;

Ανίτα Μπραντ: Καθόλου! Ούτε που με ένοιαζαν τα κιλά μπροστά στο θαύμα της δημιουργίας ενός ανθρώπου. Όταν υπάρχει υγεία, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Τα κιλά φεύγουν. Φρόντιζα μόνο να τρώω πιο υγιεινά, έκοβα τη ζάχαρη ανά διαστήματα, αλλά όχι κάτι φοβερό.

-Σκέφτεστε να αποκτήσετε και τρίτο μωράκι;

Χάρης Χριστόπουλος: Σκεφτόμαστε και τρίτο και τέταρτο!

Ανίτα Μπραντ: Ίσως έπρεπε να ξεκινήσω λίγο πιο νωρίς για να φτάσουμε στο τέταρτο. Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να κάνουμε και άλλο παιδάκι!

Χάρης Χριστόπουλος: Έχουμε πολύ χώρο στη ζωή μας και η καρδιά μας είναι γεμάτη αγάπη. Θέλουμε να δώσουμε πολλή αγάπη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR