counter

Χάρης Κωστόπουλος: Το συγκινητικά λόγια του Νίκου Βέρτη στην κηδεία του - "Ήταν από τους ανθρώπους που με παρότρυναν να έρθω στην Ελλάδα"

Τον Χάρη Κωστόπουλο αποχαιρέτησαν το πρωί της Τρίτης συγγενείς και φίλοι στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Θυμίζουμε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 20/01 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης! Νίκος Βέρτης: Συγκινεί η ανάρτηση για τον Χάρη Κωστόπουλο - "Ήταν από τους ανθρώπους που με παρότρυναν να φύγω από την Ολλανδία"

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο στον Χάρη Κωστόπουλο ήταν ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον Γιάννη Μαλλιαρό, αποκαλύπτοντας πως ο τραγουδιστής ήταν αυτός που τον έπεισε να έρθει από την Ολλανδία στην Ελλάδα.

«Ο Χάρης ήταν πολύ φίλος μου. Ήταν από τους ανθρώπους που με παρότρυναν να έρθω στην Ελλάδα να ξεκινήσω τη μουσική μου καριέρα. Ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει όχι μόνο στη δουλειά μας, αλλά γενικά στη ζωή μου. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος έχει να πει τα καλύτερα λόγια. Είχε γράψει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες, άφησε πολύ μεγάλη “προίκα” σε όλους εμάς τους τραγουδιστές και τους μουσικούς. Ήταν μέσα στην κορυφή των δεξιοτεχνιών στο μπουζούκι και δυστυχώς έφυγε πάρα πολύ νωρίς, αλλά θα τον αγαπάμε και θα τον τιμούμε», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Βέρτης.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Το Πρωινό».  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR