counter

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Δείτε τι έκαναν για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια γάμου

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Δείτε τι έκαναν για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια γάμου
Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Δείτε τι έκαναν για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια γάμου

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα είναι το ζευγάρι που κατάφερε να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό κατά τη φετινή σεζόν και να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφορμή για αυτό στάθηκε η συμμετοχή τους στην ταξιδιωτική εκπομπή του, Star Channel, «Globetrotters» και οι ομηρικοί τους καβγάδες.

Ο Χάρης το πρωί της Παρασκευή αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη, που αφορά τη σχέση του με την επί δέκα χρόνια σύζυγό του Αντελίνα.

 Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το γήπεδο μαζί με την σύζυγό του. Μέσα από αυτή τη φωτογραφία αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν αλλά και τι ήταν αυτό που έκαναν για πρώτη φορά μαζί μετά από δέκα χρόνια γάμου

«Θα σας πω μια ιστορία... Στο πρώτο μήνυμα που έστειλα ποτέ στη γυναίκα μου, (στο κινητό της, κανονικό μήνυμα, όχι στο facebook, όπου εκεί ανταλλάξαμε τα τηλέφωνα μας) την πέτυχα στο γήπεδο, στο ΟΑΚΑ, ενώ έβλεπε ποδόσφαιρο, τον Παναθηναϊκό. Είμαστε 10 χρόνια μαζί και δεν πήγαμε ποτέ παρέα στο γήπεδο διότι πάντα επέλεγα να πηγαίνω με φίλους.  Εχθες λοιπόν, για πρώτη φορά στα 10 χρόνια, πήγαμε επιτέλους οι δυο μας ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ... ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...και όπως μπορείτε να δείτε, ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ! Ακούγαμε κανονικά τις οδηγίες του προπονητή! Κι από τη στιγμή που κερδίσαμε, δεν βλέπω το λόγο να μη συνεχίσουμε να πηγαίνουμε παρέα».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χάρης Βαρθακούρης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR