counter

Τζο Μαριδάκη: Ξεκαθαρίζει για το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ Βασάλου και Σταυρούλας

Τζο Μαριδάκη: Ξεκαθαρίζει για το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ Βασάλου και Σταυρούλας
Τζο Μαριδάκη: Ξεκαθαρίζει για το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ Βασάλου και Σταυρούλας

Η Τζο Μαριδάκη σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” μετά την αποχώρησή της από το “Survivor All Star”.

Η ίδια, μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Μουτσινά.

Μεταξύ άλλων, η Τζο Μαριδάκη αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ απάντησε και για το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Δείτε επίσης! Survivor all Star: Η Τζο Μαριδάκη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της (Φωτογραφίες)

Survivor All Star - Όσα είπε η Τζο Μαριδάκη

«Τα περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν στο reality δεν τα δείχνουν. Με το μοντάζ κόβουν πολλά. Μέσα στο παιχνίδι δεν κινδυνεύεις από έλλειψη τροφής, αλλά από έλλειψη συναισθημάτων και ομορφιάς εσωτερικής. Φέτος επέλεξε να ζήσω το παιχνίδι με τον δικό μου τρόπο, να το απολαύσω και να μην εμπλέκομαι στους καβγάδες. Φέτος μπήκα ξεκάθαρα για το οικονομικό κομμάτι. Κάποιοι ρωτούσαν τι συμβαίνει έξω αλλά δεν τους έλεγα. Ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε πολλά», είπε η Τζο Μαριδάκη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ένιωθα ότι θα αποχωρήσω, αλλά ήμουν οκ γιατί δεν είχα τίποτα να χάσω. Καλύτερα που βγήκα από το παιχνίδι, θα συνεχίσω τις σπουδές μου και βλέπουμε».

Όσον αφορά το φημολογούμενο ειδύλλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Τζο Μαριδάκη είπε: «Όχι δεν έχουν κάτι. Εγώ θα ήθελα να κερδίσει η Σταυρούλα, δεν είχα κάτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο απλά με πείραζε που ενώ δεν έφερνε νίκες και δεν ήταν καλός αγωνιστικά, δεν τον ψήφιζαν». 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR