counter

Τζέσυ Παπουτσή: Αυτός είναι ο λόγος που φορούσε πάντα μαύρα

Τζέσυ Παπουτσή: Αυτός είναι ο λόγος που φορούσε πάντα μαύρα
Τζέσυ Παπουτσή: Αυτός είναι ο λόγος που φορούσε πάντα μαύρα

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» το απόγευμα της Κυριακής η είδηση ότι η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή έπειτα από 62 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Κάτι που ωστόσο λίγοι έχουν παρατηρήσει, είναι πως η αγαπημένη ηθοποιός συνήθιζε στις δημόσιες εμφανίσεις της να φοράει πάντα μαύρα ρούχα.

Η Τζέσυ Παπουτσή σε συνέντευξή της το 2013 είχε αποκαλύψει πως φορούσε πάντα μαύρα, ως ένδειξη αγάπης στο σύζυγό της Γιάννη Μανιό, ο οποίος είχε χάσει το 2012 σε τραγικό δυστύχημα την αδερφή του, τον άντρα της και τα δυο του ανίψια.

«Ναι φοράω και θα το κάνω για πολύ καιρό ακόμη. Ο Γιάννης αξίζει όχι μόνο αυτό το ελάχιστο πράγματα, αλλά πάρα πολλά ακόμη. Μου φέρθηκε με μεγάλη αγάπη στην πορεία της ζωής μας. Είναι ουσιαστικός σύντροφος. Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Συνεχίζω να πιστεύω και να σκέφτομαι ότι κάποιος λόγος υπήρχε για αυτή την τραγωδία. Ήταν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να έμενε πίσω ένας από τους τέσσερις… Δεν μπορείς να το ξεπεράσεις», είχε πει χαρακτηριστικά η Τζέσυ Παπουτσή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR