counter

Τζένη Θεωνά: Η επική ατάκα όταν είχε δει τη Φαίη Σκορδά από μακριά

Τζένη Θεωνά: Η επική ατάκα όταν είχε δει τη Φαίη Σκορδά από μακριά
Τζένη Θεωνά: Η επική ατάκα όταν είχε δει τη Φαίη Σκορδά από μακριά

Απόσπασμα από την εκπομπή «Μαμά-δες» της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ όπου είναι καλεσμένη η Φαίη Σκορδά προβλήθηκε στο “Happy Day” το πρωί της Παρασκευής.

Η Τζένη Θεωνά στην αρχή της συνέντευξης αποκάλυψε τι είπε όταν είχε δει τη Φαίη Σκορδά από μακριά με τα παιδιά της, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποκάλυψε την ηλικία της, αλλά και για τους πρώην συνεργάτες της. 

Διαβάστε επίσης! Φαίη Σκορδά: Αηδίασε με το γλυκό που έφτιαξε ο Σκαρμούτσος! "Το κέρατό μου, θα μπορούσες να πεις ψέματα"

«Σου έχω πει αυτήν την ιστορία; Εγώ καθόμουν εκεί στη θύρα και κάτι καταβρόχθιζα πάλι και βλέπω μία ψηλή, ξανθιά να κυνηγά δύο μωρά. Φορούσε ένα τζιν σορτσάκι με κάτι πόδια τέτοια και λέω τι είναι αυτές οι ξένες ρε παιδί μου; Και άβαφτη δε» είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά με την Φαίη Σκορδά να απαντά:

«Δεν βάφομαι ποτέ στα καθημερινά μου. Αν είναι να πάω κάπου πάντα. Νομίζω ότι κι εγώ είμαι μικρή. Το λέω το 43 για να το πω».

«Έχω κρατήσει καλή σχέση και με συνεργάτες. Δεν θέλω να πω ονόματα και δεν σημαίνει ότι δεν είναι κι άλλα τόσα. Παρόλο που δεν μιλάμε και δεν βγαίνουμε κάθε ημέρα, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ό,τι και να γίνει, ξέρω ότι είναι εκεί για εμένα. Η Ζήνα ξέρω ότι είναι εκεί, η Θρασκιά, η Σταματίνα ξέρω ότι είναι εκεί. Ο Καβατζίκης, η Χριστοπούλου και η Γραμμέλη είναι εκεί. Η Τένια Μακρή και ο Πυριόχος. Τώρα μου έρχονται ονόματα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Για αυτό είμαι ευλογημένη», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR