counter

Τζένη Θεωνά: “Δεν έχω δεχτεί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο”

Τζένη Θεωνά: “Δεν έχω δεχτεί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο”
Τζένη Θεωνά: “Δεν έχω δεχτεί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο”

Μία δημόσια ανάρτηση προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα όσα έχουν γραφτεί για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Ρήγο έκανε η Τζένη Θεωνά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ bullying από εκείνον.

Αφορμή για αυτά τα δημοσιεύματα ήταν μία συνέντευξή της στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος».

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης η ηθοποιός χαρακτήρισε με χιούμορ τον Κωνσταντίνο Ρήγο «φοβερή βιτριολική περσόνα».

«Μου έχει μιλήσει πάρα πολύ άσχημα, με πολλές αφορμές με έχει προσβάλλει επανειλημμένα, είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying, για body shaming, για mommy shaming, όλα αυτά θέλω να τα καταγγείλω», συνέχισε να λέει γελώντας.

Τι έγραψε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό για το θέμα;

«Διαβάζοντας δημοσιεύματα που σχολιάζουν όσα είπα για τον αγαπημένο μου φίλο Κωνσταντίνο Ρήγο όταν βρέθηκα καλεσμένη στην χιουμοριστική εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" κρίνω πως τα λεγόμενά μου αναπαρήχθησαν με τρόπο που δεν αναλογεί στην διάθεση του προφορικού λόγου και της εκπομπής.

Γι' αυτό νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω στους ανθρώπους, που ίσως δεν έτυχε να δουν το σχετικό απόσπασμα αλλά έπεσε στην αντίληψη τους κάποιος τίτλος, πως η διάθεση μου ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική.

Προφανώς και δεν έχω δεχτεί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, γελάω και μόνο που το γράφω. Αντιθέτως έχω δεχτεί πολλή αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη πάνω στην σκηνή κι επίσης γερές δόσεις αιχμηρού, οξυδερκέστατου, σατυρικού χιούμορ. Κι όπως είπα και στην εκπομπή είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που τον αγαπώ.

Ωστόσο επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα θα πρότεινα μα μην προσπαθούμε να μετατρέψουμε ακόμα και το χιούμορ σε καταγγελία γιατί έτσι χάνουν και τα δύο την αξία τους. Ευχαριστώ», ήταν το κείμενο που ανέρτησε.

Η ανάρτηση της Τζένης Θεωνά στο Instagram:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR