counter

James Καφετζής: Η αντίδρασή του on camera για το εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί

Στις οθόνες μας επέστρεψε το «Just the 2 of Us» το βράδυ του Σαββάτου, με τον νέο κύκλο να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Όπως έγινε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα γνωστό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιχείρησε να «μπλοκάρει» τη συμμετοχή του James Καφετζή στο σόου, στέλνοντας εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη.

«Είναι μια περίεργη μέρα σήμερα γιατί μετά το εξώδικο που μας έστειλε ο Ατζούν για τον Τζέιμς... Φυσικά και ισχύει! Μου έστειλε εξώδικο γιατί δεν έχουν περάσει έξι μήνες από την τελευταία του συμμετοχή στο Survivor, άρα δεν μπορεί να συμμετέχει σε άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Τι θα γίνει; Θα δούμε το βράδυ» είχε πει πριν την έναρξη του J2US o Νίκος Κοκλώνης, με τον James Καφετζή να εμφανίζεται τελικά στη σκηνή.

«Ο Τζέιμς έμεινε στο J2US μετά από μεγάλη πίεση που είχε. Όχι από εμένα, από έναν άλλον που ήταν πριν», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του J2US, με τον James Καφετζή να λέει το εξής: «Σε ευχαριστώ Νίκο, που έβαλες τα δυνατά σου να με κρατήσεις».

Πριν την έναρξη του J2US, ο δημοσιογράφος Θανάσης Πασσάς με την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» πέτυχε τον James Καφετζή και τον ρώτησε για το εξώδικο.

Εκείνος ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR