counter

Τσουρός για Παπαμιχαήλ: "Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε"

Τσουρός για Παπαμιχαήλ: "Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε"
Τσουρός για Παπαμιχαήλ: "Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε"

Ένα δημόσιο ξέσπασμα έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, το οποίο αφορούσε την συμμετοχή του στο J2US.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην τελευταία εμφάνιση που έκανε στο μουσικό σόου με coach την Ειρήνη Μερκούρη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν ακουγόταν καλά η φωνή του.

Η εν λόγω ανάρτηση σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

Μάλιστα, τη δική του άποψη εξέφρασε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε επίσης! Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι ουσίες, η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του & η ηλικία του

Όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Βγάζει μια ανακοίνωση που λέει ότι θα προχωρήσει δικαστικά και ότι οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει και ότι θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουν τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Δηλαδή, σε περίπτωση που έχει αποδειχθεί ότι του έχουν κλείσει τον ήχο, είναι αυτό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης;

Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε. Πήγε στη “Eurovision” του J2US. Ούτε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πήγε, για να τον αδικήσουν και να πει ότι “με καταστρέψατε, καταστράφηκε η πορεία μου και η καριέρα μου και γι’ αυτό σας πάω δικαστικά”.

Επίσης, δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, ώστε να φανεί ξαφνικά ένας επαγγελματίας τραγουδιστής είναι άφωνος. Είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ που πήγε ως διαγωνιζόμενος στο J2US, επαναλαμβάνω. Δηλαδή, αν μπαίνουμε στη διαδικασία να πηγαίνουμε στα δικαστήρια και για τις συμμετοχές στο J2US, έχουμε ξεφύγει εντελώς σε αυτή την κοινωνία. Τι νομικά; Επειδή του έκλεισαν τα μικρόφωνα, να πάει στα δικαστήρια;», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR