counter

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι ουσίες, η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του & η ηλικία του

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι ουσίες, η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του & η ηλικία του
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι ουσίες, η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του & η ηλικία του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι ο μονάκριβος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Με ένα επώνυμο ιδιαίτερα "βαρύ", η ζωή του δεν θα μπορούσε να μην είναι ενδιαφέρουσα. Εμείς, συγκεντρώσαμε για εσάς άγνωστες πτυχές της αλλά και λεπτομέρειες που σίγουρα αξίζει να μάθετε.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το βιογραφικό και η ηλικία του

  • O Γιάννης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1969 και η ηλικία του είναι 53 ετών.
  • Έχει σπουδάσει στην Ελβετία οικονομικά, ενώ στην Αμερική έκανε μουσικές σπουδές.

  • Ασχολούμενος με τη μεγάλη αγάπη του, τη μουσική, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έφτιαξε αρχικά ένα μοντέρνο συγκρότημα -τα «Αχτύπητα φιλέτα»- το οποίο είχε και τη συμπαράσταση του Βλάση Μπονάτσου. Δημιούργησε το δικό του στούντιο και μαζί με άλλους φίλους του, προσπάθησε να κάνει διάφορες μουσικές δουλειές. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να διακριθεί στον χώρο της μουσικής. Έχει ασχοληθεί επίσης και με τη σκηνοθεσία.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η αδυναμία στη μητέρα του, οι ουσίες & η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του

"Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε. Ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει δηλαδή γιατί δεν είχα γεννηθεί", έχει αναφέρει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για την μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Οι δυο τους, ήταν εξαιρετικά δεμένοι και μάλιστα η ηθοποιός τον είχε αποκτήσει με μεγάλη δυσκολία. 

Διαβάστε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή η ταινία ήταν η μοναδική της αποτυχία - Τι αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας

Μάλιστα μετά τον θάνατό της, εθίστηκε στα ναρκωτικά, όπως έχει αποκαλύψει: 

"Είχα φτάσει στο σημείο να ξυπνάω και αντί για καφέ να κάνω κοκαΐνη. Δεν μπορούσα να αντέξω την πίεση από τον χαμό της".

Η κόντρα με τον πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, και η διαθήκη του, με την οποία τον αποκλήρωνε, τον πλήγωσε βαθιά. "Άγγιξα την απόλυτη μοναξιά, ένιωσα την απόλυτη εγκατάλειψη…. Με διέλυσε, μη πήρε στον τάφο μαζί του", τονίζει στην ίδια συνέντευξη.

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή Idols στον ΣΚΑΙ, ωστόσομ αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχουν περάσει και όμορφες στιγμές σαν πατέρα με γιο: "Έχουμε περάσει κι ωραίες στιγμές. Πηγαίναμε στο γήπεδο, στο εξοχικό του κι είχα καλή σχέση με την δεύτερη γυναίκα του. Στο τέλος, τα τελευταία δύο χρόνια χάλασαν οι σχέσεις μας. Ό,τι έγινε έγινε. Τον αγαπώ. Έχω πει και παλιότερα για αυτά που έκανε. Αυτό έγινε γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα, πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και πέρασαν σε εμένα, υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του. Αυτό είναι άσχημο. Δηλαδή "γιατί τα έχει αυτός και δεν τα έχω εγώ". Ναι αλλά είναι το παιδί σου, όχι κάποιος ξένος. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί". 'Οσο για την περιουσία του; "Έχω χρήματα, αλλά κάνω μια ταπεινή ζωή", αναφέρει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR