counter

Τσουγκρίζουν το κρασί τους... Μες την καλή χαρά!

Τσουγκρίζουν το κρασί τους... Μες την καλή χαρά!
Τσουγκρίζουν το κρασί τους... Μες την καλή χαρά!

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι «Μες την καλή χαρά» και δεν το κρύβουν. Οι δυο παρουσιάστριες έβαλαν τα καλά τους, φόρεσαν και το πιο λαμπερό χαμόγελο και βγήκαν έξω. Με αφορμή την παρουσίαση προγράμματος του Alpha η παρέα της εκπομπής «Μες την καλή χαρά» νυχτοπερπάτησε και πέρασε χρόνο μαζί και εκτός πλατό.

Οι δυο κυρίες της παρέας, λαμπερές και με πολύ ανεβασμένη διάθεση κάθονταν δίπλα δίπλα, μιλούσαν, γελούσαν και συζητούσαν για τα θέματα που θα τις απασχολήσουν σε επόμενες εκπομπές. Ενώ τσούγκριζαν τα ποτήρια τους έκαναν ευχές για μια καλή εποικοδομητική σεζόν γεμάτη χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

Στην παρέα τους βρίσκονταν και ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Ευθύμη Ζησάκη που απολάμβαναν τη βραδιά και πείραζαν με τα αστεία τους και τα σχόλια τους την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αν και τα μέσα αμφισβητούν αρκετά τη σχέση της παρέας του «Μες την καλή χαρά» τα κεντρικά πρόσωπα αυτής, διαψεύδουν τις φήμες με τις φωτογραφίες που ανάρτησαν οι ίδιοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε facebook και twitter.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει ενθουσιασμένη που μοιράζεται το πλατό της εκπομπής με την Κατερίνα Καραβάτου και επέλεξε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τη στιγμή που οι δυο τους τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους με το κρασί. Λίγο αργότερα, ανέβασε και μια φωτογραφία με τα αγόρια της παρέας, Παύλο Σταματόπουλο και Ευθύμη Ζησάκη.

Η Κατερίνα Καραβάτου που επέστρεψε δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα, άνοιξε λογαριασμό στο facebook πρόσφατα. Στην προσωπική της σελίδα ανάρτησε και εκείνη με τη σειρά της τη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. «Στην υγειά μας Κωνσταντίνα», γράφει η παρουσιάστρια, ενώ τις βλέπουμε να τσουγκρίζουν τα ποτήρια με το κρασί τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR