counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη και οι μπηχτές για την Ναταλία Γερμανού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη και οι μπηχτές για την Ναταλία Γερμανού
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη και οι μπηχτές για την Ναταλία Γερμανού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Για τη σχέση και τη συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που φέτος το χειμώνα η ίδια θα παραμείνει "Μες στην καλή χαρά", ενώ η Ναταλία Γερμανού, θα δοκιμαστεί σε έναν νέο ρόλο στον ΑΝΤ1.

"Και η Ζέτα αποχώρησε από το Dancing With the Stars. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα το βλέπει το κοινό; Αν ήταν έτσι, δεν θα προβαλλόταν καν το show. Η αποχώρηση της Ναταλίας ούτε με στενοχωρεί ούτε με χαροποιεί. Με ρωτάς για τη χημεία μας. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Υπήρχε μια κατάσταση κανονική, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν υπήρξαμε φίλες, απλά συνεργάτιδες. Εχθρικά πάντως δεν ένιωσα ποτέ για τη Ναταλία. Ίσα ίσα, ήταν ένας άνθρωπος που με είχε στο πλευρό του κι εγώ πήγα με την πίστη να μάθω από εκείνη. Τώρα, το αν με άφησε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ή αν με άφησε να έχω το δικό μου ρόλο στην εκπομπή. Εγώ φροντίζω να παίρνω τα καλά στοιχεία από τους ανθρώπους. Όλα αυτά, εξάλλου, αποτελούν παρελθόν και δεν θέλω να γυρνάω σε αυτό". Αυτά είναι τα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Άρη Καβατζίκη. Είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μιλά ανοιχτά δημόσια για την πρώην συνεργάτιδά της, παραδεχόμενη πως τα πράγματα μεταξύ τους δεν ήταν και τόσο καλά όσο έδειχναν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μιλά για τη φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη και εκείνους που βλέπουν τη νέα Μενεγάκη στο πρόσωπό της: "Η Ελένη είναι αναντικατάστατη. Ούτε θα ’θελα, ούτε μπορώ να την αντικαταστήσω. Ακόμη και να τα εγκαταλείψει όλα σε πέντε χρόνια, κανείς δεν πρόκειται να πάρει τη θέση της. Δεν θα αποτελέσω τη νέα Ελένη, αλλά μακάρι να έχω την πορεία της".  

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τα όνειρα που κάνει για την προσωπική της ζωή, περιγράφοντας επίσης τον ιδανικό για εκείνη σύντροφο. "Είμαι κορίτσι της οικογένειας και θέλω να δημιουργήσω τη δική μου, αλλά δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα. Περισσότερο με ενδιαφέρει να έχω ένα σωστό σύντροφο και πατέρα για τα παιδιά μου, παρά η εκκλησία και το μυστήριο. Απαιτούν αγώνα οι σχέσεις των ζευγαριών και είναι αξιοζήλευτοι όσοι τα καταφέρνουν. Επειδή δεν αντέχω την τεμπελιά, θα ήθελα ο σύντροφός μου να είναι εργατικός. Η εργατικότητα είναι στάση ζωής για μένα. Οφείλει ένας άντρας να φροντίζει για το σπίτι του. Να σε κατανοεί και να σε βοηθάει, όχι να σου δυσκολεύει τη ζωή, αλλά να την κάνει καλύτερη. Αν ο σύντροφός μου μου λέει ψέματα, δεν θα με πάει μπροστά. Θέλω έναν άνθρωπο που να με ηρεμεί, να με ξεκουράζει με ένα χάδι, μια αγκαλιά, έναν καλό λόγο", καταλήγει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR