counter

Τρύφωνας Σαμαράς: Το βιογραφικό, το τραγούδι & τα εντυπωσιακά ημερολόγια

Τρύφωνας Σαμαράς: Το βιογραφικό, το τραγούδι & τα εντυπωσιακά ημερολόγια
Τρύφωνας Σαμαράς: Το βιογραφικό, το τραγούδι & τα εντυπωσιακά ημερολόγια

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ο απόλυτος star - κομμωτής της χώρας μας που απασχολεί κατά καιρούς με τις ατάκες, τις δηλώσεις του και πάντα τη θετική του ενέργεια. Αυτή την περίοδο τον βλέπουμε στο "I'm a celebrity take me out of here".

Τρύφωνας Σαμαράς: Βιογραφικό

  • Ο Τρύφωνας Σαμαράς γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου στην Αθήνα.
  • Το Ζώδιό του είναι καρκίνος.
  • Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στον Άγιο Δημήτριο με τους γονείς του. 
  • Μετά το σχολείο άρχισε να ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, την κομμωτική. 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς άνοιξε το δικό του κομμωτήριο στις αρχές της δεκαετίας του '90 και συνέδεσε το όνομά του, όσο κανείς άλλος, με την κομμωτική τέχνη στη χώρα μας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το πιο επιτυχημένο ελληνικό hip hop συγκρότημα "Ημισκούμπρια" κυκλοφόρησε το τραγούδι "Μαγική τσατσάρα" και αναφέρεται και το όνομα του διάσημου κομμωτή!

Τρύφωνας Σαμαράς: Ημερολόγιο

Εντυπωσιακά είναι και τα ημερολόγια του Τρύφωνα Σαμαρά. Το πρώτο κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 που ο Τρύφωνας ήταν ήδη star hair stylist. Τότε τους δώδεκα μήνες του έτους αντιπροσώπευαν κάποια από τα top models της εποχής όπως η Τζένη Μπαλατσινού, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Δήμητρα Κωστάκη, η Ρέα Τουτουντζή, η Μαρίνα Πούπου και άλλες καλλονές.

Μέσα στα χρόνια είδαμε και άντρες στο ημερολόγιό του, αλλά και γυναίκες από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Όπως η Ναταλία Γερμανού, η Άντζελα Γκερέκου, η Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Λέχου, η Δούκισσα Νομικού, η Κάτια Ζυγούλη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Νίκος Κοκλώνης κ.α.

Μάλιστα για το νέο του ημερολόγιο στην Ελλάδα ταξίδεψε η Κορίνα Τσοπέη που βγήκε Μις Υφήλιος 1964.

Με τα χρόνια, ο Τρύφωνας Σαμαράς εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο περιζήτητους celebrities γι΄ αυτό συμμετείχε σε διαφημίσεις και σε διάφορα talent shows. Ξεκίνησε ως παίκτης στο Dancing with the stars, συνέχισε με το J2US (όπου βρέθηκε σε δύο κύκλους του παιχνιδιού, με τη Χαρά Βέρρα και την Έφη Σαρρή) και στο "I' m a celebrity take me out of here".

 

Αξέχαστες έχουν μείνει και οι συμμετοχές του στο "Wipe out" και στο "Black out".

Τρύφωνας Σαμαράς: Θέατρο

Ο Τρύφωνας Σαμαράς συμμετείχε και σε θεατρικές παραστάσεις, όπως το "Allou Fun Mark" και "Γόβα παρθένα".

Τρύφωνας Σαμαράς: Τραγούδι

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει βγάλει και το δικά του τραγούδια. Το πρώτο το "It's amazing" είχε γίνει viral εξαιτίας της ατάκας "It's amazing - It's fantastic" που είχε πει σε βίντεο από διακοπές του σε εξωτικό προορισμό.

Τρύφωνας Σαμαράς: I'm a Celebrity...Get Me Out of Here

Αυτή την περίοδο ο Τρύφωνας Σαμαράς βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το I' m a celebrity take me out of here. Μάλιστα, δεν πήγε μόνος, αλλά πήρε μαζί και το σκυλάκι του.

Photos: NDP, Papadakis press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR