counter

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: “Έλιωσαν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα, αλλά δεν τον έσωσα ”

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: “Έλιωσαν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα, αλλά δεν τον έσωσα ”
Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: “Έλιωσαν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα, αλλά δεν τον έσωσα ”

Στο «Πρώτο Θέμα» και στην Άρια Καλύβα και στον Δημήτρη Πώποτα μίλησε ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος ήταν μαζί του το βράδυ του μοιραίου τροχαίου και τον ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο άνδρας ήταν αυτός που απεγκλώβισε από την φλεγόμενη Ferrari τον Τζώρτζη Μονογυιό με την σύζυγό του Αθηνά και μιλώντας για το δυστύχημα συγκλόνισε.

«Μακάρι να μου κοβόντουσαν τα χέρια και να ήταν ζωντανός ο φίλος μου. Έχουν λιώσει μέχρι και τα δακτυλικά μου αποτυπώματα. Ο Γιώργος ήταν ένας πολύ καλός οδηγός. Δεν έπινε ποτέ. Δεν έτρεχε ποτέ με τα αυτοκίνητα. Και με το που γίνεται το τρακάρισμα τρέχουμε κατευθείαν πάνω στο αυτοκίνητο.

Τους περιμένω να βγουν. Προσπαθούμε να ανοίξουμε την πόρτα και δεν ανοίγει. Βάζω το χέρι μου από μέσα και το παράθυρο ήταν κατεβασμένο. Δεν ξέρω αν είχαν σπάσει τα τζάμια, εγώ βρήκα ανοιχτό το παράθυρο. Βάζω το χέρι μου από μέσα και βρίσκω το χερούλι αμέσως. Και αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενα ποτέ. Στο δικό μου αυτοκίνητο να ψάξω να βρω το χερούλι δεν θα το βρω.

Γιατί όλα εκείνη τη στιγμή έγιναν αυτόματα και ήταν θέμα δευτερολέπτων. Όταν άνοιξα την πόρτα τούς είδα και τους δύο λιπόθυμους. Ανάμεσα στα καθίσματα υπήρχε φωτιά. Ακολούθησα λοιπόν τη ζώνη και κατάφερα να ξεμπλοκάρω τη ζώνη της Αθηνάς. Την πιάνω και την πετάω κατευθείαν πίσω. Σαν ένα τσουβάλι πατάτες, πώς να το πω, ήταν σαν μια κούκλα. Αν δείτε και σ’ ένα βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πολύ καθαρά πώς την πιάνω και την πετάω. Ο φίλος μου εκείνη τη στιγμή έρχεται από πίσω, βλέπει ότι έχω βγάλει την Αθηνά και φεύγει γύρω-γύρω για να πάει στον Γιώργο.

Ξαναμπαίνω εγώ, χωρίς να δω πού έχω πετάξει την Αθηνά πίσω, για να προλάβω, γιατί η φωτιά φούντωνε και βρίσκω τον Γιώργο. Έψαχνα τη ζώνη του. Θέλω να ξεμπλοκάρω κι εκείνη τη ζώνη, όμως είδα ότι η ζώνη είχε λιώσει. Έψαχνα να λύσω τη ζώνη και η ζώνη ήταν λιωμένη από τη φωτιά», είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Love it”:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR