counter

Τροχαίο Γιάννης Ξανθόπουλος: Συγκλόνισε ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του! "Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής"

Συγκλόνισε με τα όσα είπε στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, ο πατέρας του 19χρονου που έχασε την ζωή του στο τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος του 19χρονου δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Δεν διαχειρίζεται… Χάλια, χαπάκια, διάφορα… Απλώς στη δουλειά τους πήγανε όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά στον δικό τους δρόμο/ Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ@τά είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει… Παρά φταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20», ενώ συνέχισε λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο Γιάννης Ξανθόπουλος: Σοκάρει ο άνθρωπος που απεγκλώβισε τους 19χρονους! "Ο συνοδηγός είχε χωθεί στον χώρο που είναι για τα πόδια"

«Πώς δεν είχε όνειρα… Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει η οικογένεια, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας», ξεκαθαρίζοντας πως η οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. «Ούτε ξέρουμε, ούτε θέλουμε να ξέρουμε. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR