counter

Τριαντάφυλλος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Κωνσταντίνο Βασάλο - "Πέρασες έναν χειμώνα βρίζοντάς με"

Τριαντάφυλλος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Κωνσταντίνο Βασάλο - "Πέρασες έναν χειμώνα βρίζοντάς με"
Τριαντάφυλλος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Κωνσταντίνο Βασάλο - "Πέρασες έναν χειμώνα βρίζοντάς με"

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Τριαντάφυλλος αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τα όσα έλεγε για εκείνον όσο ήταν στο “Survivor”.

Δείτε επίσης! Τριαντάφυλλος: Τα "καρφιά" για τη Φαίη Σκορδά - "Ήταν φάουλ της, κι εσύ για τα λεφτά πήγες κορίτσι μου γλυκό"

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Τριαντάφυλλος

«Πέρασες έναν χειμώνα βρίζοντάς με. Για ποιον λόγο μου έκανες αυτήν την επίθεση, εφόσον ήξερες ότι δεν μπορώ να απαντήσω;», ρώτησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Είχα στο μυαλό μου ότι θα στηρίξω Σάκη, Μαριαλένα και Βασάλο. Γιατί το τελευταίο τηλεφώνημα πριν μπω στο παιχνίδι ήσουν εσύ και ο μισθοφόρος και μου είπες κάποια ωραία κόλπα και το σεβάστηκα. Έλεγα θα τον στηρίξω αν ξαναπάει σαν τρελός και μου χάλασες το όνειρο. Όταν άκουσα να λες ειρωνικά ότι δεν θα είναι μαζί ο Τριαντάφυλλος γι’ αυτό δεν θα κάνετε 60%. Πως γίνεται ένα All Star να κάνει 9%», απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

«Ήρθε η στιγμή να πεις ένα συγγνώμη», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο τραγουδιστής είπε: «Σου ζητάω συγγνώμη και επειδή έχω σεβαστεί το τηλέφωνο που μου έχεις κάνει και ξέρεις ότι σε συμπαθώ».

«Μου έκαναν πρόταση να παώ με πολύ καλά λεφτά. Με περισσότερα από 10.000 ευρώ. Πάνω από τον Τζέιμς. Ο πρόεδρος θα πάει κάτω από τον Τζέιμς; Δεν θα μπορούσα να αφήσω το παιδί μου πάλι», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος για την πρόταση που του έκαναν για το "Survivor".

«Με τον Παππά μίλησα, τον βλέπω τέλεια. Μου είπε ότι γουστάρει να πάει και για τα λεφτά και γιατί τρελαίνεται. Δεν θα ήθελα να έχω τον Κόρο μέσα αν ξαναπήγαινα. Εκεί όλοι κλέβαμε, δεν ήταν το ψάρι, ήταν ο τρόπος και η κακία που έβγαλε σε έναν φίλο. Δεν είναι σωστό που μπήκαν η Δαλάκα και η Ασημίνα. Έκλεψαν τηλέφωνο και αυτό είναι ιερή κλεψιά για το παιχνίδι», δήλωσε ακόμα.

Για το αν θα τον δούμε στην τηλεόραση, αποκάλυψε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι στην εκπομπή του Open το Σαββατοκύριακο».

Ακόμη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρώτησε τον Τριαντάφυλλο: «Έχεις τσακωθεί και με τα πόμολα. Μετανιώνεις για κάποιος τσακωμό;», με εκείνον να απαντά: «Όχι δεν έχω μετανιώσει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR