counter

Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τον Σάκη Κατσούλη, "Στεναχωριέμαι γιατί περάσαμε πολλά"

Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τον Σάκη Κατσούλη, "Στεναχωριέμαι γιατί περάσαμε πολλά"
Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τον Σάκη Κατσούλη, "Στεναχωριέμαι γιατί περάσαμε πολλά"

Κάποια βίντεο κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τριαντάφυλλος και έκανε γνωστό τον λόγο που δεν στηρίζει πλέον τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor all Star.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πριν ο Σάκης Κατσουλής φύγει για το ριάλιτι επιβίωσης του είχε δώσει όρκο πως δεν θα κάνει παρέα με τον Γιώργο Κόρομι, κάτι το οποίο τελικά αθέτησε.

Δείτε επίσης - Τριαντάφυλλος: Στράφηκε κατά του Σάκη Κατσούλη! "Είχαμε δώσει όρκο. Δεν στηρίζω…"

Τριαντάφυλλος – Ξεκαθαρίζει για τον Σάκη Κατσούλη

Η εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US και συνάντησε τον Τριαντάφυλλος, ο οποίος τοποθετήθηκε για όσα είπε για τον Σάκη Κατσούλη.

«Σιγά μη μου κάνει εντύπωση που κάνουν παρέα. Δεν είναι προδοσία, απλά νιώθω στεναχωρημένος γιατί κάτι είχαμε πει πριν φύγει. Είχαμε πει ότι αν είμαστε στο all star… δώσαμε όρκο ποτέ amigos, αλλά αν περάσουμε στους amigos πότε με τον συγκεκριμένο παίκτη. Δε λέω το όνομα του δεν μπορώ. Και είπαμε ναι, οκ και δώσαμε όρκο. Έκανα υπομονή και εγώ με αυτά που έβλεπα στο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να το βγάλω αυτό από μέσα μου, γιατί ένιωθα λίγο περίεργα.

Ας το πάρει ο Σάκης. Τον αγαπάω! Τι να σου πω τώρα αν θα σταματήσω να το στηρίζω. Θα με πούνε κωλοτούμπα, μπιφτεκά! Πείτε μου ότι θέλετε, βρίστε με. Κάντε ό,τι θέλετε. Εγώ αυτό που ήθελα να πω το είπα . Ήθελα να το πω. Νιώθω στεναχωρημένος όχι προδωμένος και στεναχωριέμαι γιατί περάσαμε πολλά. Ακόμα κι εσείς που το βλέπετε το 2021 είχατε δει τι έγινε. Οπότε αυτό. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει να το καταλάβει, θα το καταλάβει», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Open Weekend»:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR