counter

Survivor: Αποχωρεί ο Τζέιμς Καφετζής; Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου που προκάλεσαν ερωτηματικά

Survivor: Αποχωρεί ο Τζέιμς Καφετζής; Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου που προκάλεσαν ερωτηματικά
Survivor: Αποχωρεί ο Τζέιμς Καφετζής; Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου που προκάλεσαν ερωτηματικά

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες ότι ο Τζέιμς Καφετζής ετοιμάζεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor μετά τον ανασχηματισμό των ομάδων.

«Σήμερα που κλείνω ένα μήνα στο Survivor, μου ήρθε μία βόμβα ουρανοκατέβατη. Εκεί που τον πρώτο μήνα έλεγα πως δεν μπορεί, πολύ περίεργο ότι περνάω ωραία, είναι λες και έχω πάει πενταήμερη με το σχολείο… Ξαφνικά η πενταήμερη έχει γίνει Μεγάλη Εβδομάδα! Έχω ξενερώσει. Σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα, από κει που είχε ήλιο, ωραία θάλασσα, ξαφνικά έχει συννεφιά, η θάλασσα είναι γεμάτη κύματα… 

Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω, γιατί όντως περνούσαμε ωραία και είχα βρει τον ρυθμό μου και μου άρεσε, ενώ τώρα… Προφανώς και θα προτιμούσα να είχα τον Γκιουλέκα, αντί για οποιονδήποτε άλλο εδώ πέρα. Τον αντάλλαζα για πλάκα με τον Σταμάτη, μέχρι και με την Σταυρούλα να σας πω την αλήθεια» ήταν τα λόγια του Τζέιμς Καφετζή και ο Τριαντάφυλλος έκανε κάποιες αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram που ενίσχυσαν τα όσα ακούγονται: «No James, no Survivor. Και αν θέλετε με ακούτε με αγάπη» έγραψε ο Τριαντάφυλλος στο πρώτο post.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Τζέιμς & Ασημίνα - "Αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα, πρέπει να είσαι ειλικρινής"

 

«Ο James έμαθα πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο, γιατί; Εάν φύγει και αυτός μετά τι;» συνέχισε στη δεύτερη ανάρτηση, ενώ ακολούθησε και τρίτη στην οποία γράφει:

 «Παιδιά επειδή με ρωτάτε για τον James, εάν τον πείσουν θα μείνει, αλλιώς πίσω Ελλάδα. Θα δείξει στις επόμενες ώρες».

Δείτε τις αναρτήσεις που άναψαν φωτιές για το αν αποχωρεί από το Surivor ο Τζέιμς Καφετζής:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR