counter

Τριαντάφυλλος για Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε γιατί…”

Τριαντάφυλλος για Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε γιατί…”
Τριαντάφυλλος για Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε γιατί…”

Πριν λίγες ημέρες ο Τριαντάφυλλος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα αιχμηρό story για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Συγκεκριμένα, ο λόγος αυτής της ανάρτησης ήταν επειδή όσο εκείνος συμμετείχε πέρυσι στο ριάλιτι επιβίωσης, ο δημοσιογράφος τον είχε σχολιάσει αρνητικά.

Έτσι, σήμερα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 «το Πρωινό» συνάντησε τον Τριαντάφυλλο και σχολίασε μεταξύ άλλων τον λόγο που προχώρησε στην συγκεκριμένη ανάρτηση αλλά και ότι δεν περίμενε να συμπεριφερθεί έτσι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας καθώς όπως είπε ήταν φίλοι.

«Το δικό μου μήνυμα ήταν αιχμηρό; Που του είπα καλό ταξίδι και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του; Δεν ισχύει αυτό. Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε γιατί ο κόσμος βλέπει πράγματα. Εμένα μου στείλανε όλα αυτά που έγραφε για εμένα και εγώ απόρησα με το επίπεδο αυτού του να ανθρώπου. Ένας άνθρωπος με αυτό το επίπεδο δεν περίμενα να γράφει τόσο μεγάλες κακίες. Και υποτίθεται ότι ήμασταν και φίλοι, έχουμε κάνει και δουλειές μαζί, ο κόσμος βλέπει κρίνει θα το πω ξανά, σοκ απλά» τόνισε ο Τριαντάφυλλος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Τέλος, για το αν του λείπει το Survivor δήλωσε: «Το Survivor το βλέπω αλλά δεν μου λείπει καθόλου γιατί πέρασα 6,5 μήνες εκεί πέρα και ήταν σαν μία αιωνιότητα. Το περσινό ήταν καλύτερο βέβαια και αυτό φαίνεται και στην τηλεθέαση».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR