counter

Too sexy η Κατερίνα Καινούργιου στην παρουσίαση της collection ρούχων! Celebrities φίλοι την τίμησαν

Too sexy η Κατερίνα Καινούργιου στην παρουσίαση της collection ρούχων! Celebrities φίλοι την τίμησαν
Too sexy η Κατερίνα Καινούργιου στην παρουσίαση της collection ρούχων! Celebrities φίλοι την τίμησαν

Μια λαμπερή βραδιά διοργάνωσε η Κατερίνα Καινούργιου για να παρουσιάσει την νέα της συλλογή ρούχων για την σεζόν που έρχεται. Η όμορφη παρουσιάστρια που συνεργάζεται με την εταιρία ρούχων, Lynne, υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά φίλους και φίλες σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί για να γιορτάσουν μαζί την εν λόγω συνεργασία που απ ‘ ότι φαίνεται θα 'χει διάρκεια.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν πιο σέξι από ποτέ. Τα καταπράσινα μάτια της φώτιζαν το χώρο και το πλατύ της χαμόγελο γέμιζε τη βραδιά με αισιοδοξία. Φορώντας ένα στενό δερμάτινο φόρεμα που έφτανε ως το γόνατο και αναδείκνυε μοναδικά το στήθος της. Δίπλα της είχε τη μαμά της Θάλεια και τον αδερφό της Πάνο Καινούργιο που τη στηρίζουν και είναι κοντά σε κάθε της επαγγελματική επιλογή.

Από την όμορφη αυτή βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με τον οποίο συζούν εδώ και λίγους μήνες και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Μαζί της και η "κουνιάδα" και αγαπημένη της φίλη Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου η οποία δε θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική βραδιά για την Κατερίνα Καινούργιου.

Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι φίλοι της οι οποίοι έδωσαν το παρών για να στηρίξουν την αγαπημένη τους φίλη. Η Μαρία Ηλιάκη, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Παύλος Σταματόπουλος, η ενδυματολόγος Αλεξάνδρα Κατσαίτη, η Όλγα Φαρμάκη και πολλοί άλλοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση και έδωσαν ευχές στην νεαρή παρουσιάστρια. Από τη βραδιά αυτή δεν έλειψε και η κολλητή της Κατερίνας Καινούργιου, Έλενα Παπαβασιλείου , η οποία αν και ταλαιπωρείται με ένα θέμα υγείας τον τελευταίο καιρό έσπευσε να παραστεί στο κάλεσμα της όμορφης παρουσιάστριας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR