counter

Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια

Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια
Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε στην Κούβα, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε και ο Κωστής Μαραβέγιας με τον οποίο η ηθοποιός διατηρεί σχέση εδώ και αρκετό διάστημα, αποφεύγοντας να μιλά για την προσωπική της ζωή. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι δήλωσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου, για κάτι το οποίο είναι προφανές, για το οποίο δεν κρύβομαι, αλλά η οποιαδήποτε λεπτομέρεια ανήκει σε μένα και το δικό μου κύκλο ανθρώπων. Κανένας δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα για τη ζωή των άλλων, ίσως αρέσει σε όλους μας η κλειδαρότρυπα για το ένα λεπτό που σου παίρνει να διαβάσεις ένα άρθρο αυτού του τύπου και μετά συνεχίζει ο καθένας τη ζωή του. Όποτε δεν έχω ανάγκη να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι έχω να δηλώσω το δηλώνω στον άνθρωπό μου, στο σπίτι μου». 

Με αυτά της λόγια παραδέχτηκε εμμέσως το δεσμό της με τον Κωστή Μαραβέγια, μη θέλοντας να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. 
Όσο για το ταξίδι της στη Κούβα, επισήμανε πως: «Η πραγματικότητα στην Κούβα διαφέρει από όσα διαβάζεις στους τουριστικούς οδηγούς: Είναι όμορφη, γεμάτη ρυθμό και χρώματα, αλλά ταυτόχρονα με πολύ δύσκολες συνθήκες ζωής για τους ντόπιους». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR