counter

"Τον Σεπτέμβριο δεν θα δείτε τους Βασιλιάδες"

"Τον Σεπτέμβριο δεν θα δείτε τους Βασιλιάδες"
"Τον Σεπτέμβριο δεν θα δείτε τους Βασιλιάδες"

Ζέτα Δούκα

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο “FTHIS TV” της Τρίτης 31 Ιουλίου βρέθηκε η Ζέτα Δούκα που μίλησε για όλους και για όλα.

Οι διακοπές στην Τήνο και η σχέση της με το νησί

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές της από την Τήνο, ένα νησί που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της: “Ήμουν μία εβδομάδα στην Τήνο, έκανα διακοπούλες και θα ξαναπάω μέχρι τις 15 Αυγούστου, που θα ξεκινήσει για τα καλά η περιοδεία του “Επτά τραγούδια θα σου πω”. Στην Τήνο πήγαινα από πάρα πολύ μικρή, επειδή την αδερφή μου την είχαμε τάξει στην Παναγία, φαντάζομαι όπως πάρα πολλά μωρά. Κάποια στιγμή ο πατέρας μου θέλησε να φτιάξει ένα σπίτι εκεί και τα τελευταία τέσσερα χρόνια πάω πιο συχνά. Η Τήνος, εκτός από τη Χώρα που δεν είναι πάρα πολύ όμορφη, έχει τα πιο ωραία χωριά. Αλλά όλοι τη συζητούν για την Παναγία και τον θρησκευτικό τουρισμό, που δεν είναι ο καλύτερος γιατί δεν είναι ποιοτικός και για το προσκύνημα τον Δεκαπενταύγουστο. Η Τήνος είναι πραγματικά ένα νησί, που αξίζει να το επισκεφτεί κάποιος για μέρες, να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και να γυρνάει με τις ώρες”.

“Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης”

Η Ζέτα Δούκα εξέφρασε την άποψή της για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας: “Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος, που ζει, εργάζεται και γενικώς σκέφτεται εκφέρει και την άποψή του. Αν σου πω, βέβαια, τι δεν με θυμώνει θα ήταν πιο συνοπτικό. Με θυμώνουν πολλά πράγματα, αλλά ακόμα περισσότερο το ότι οι Έλληνες δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε κάνει λάθος, εμείς. Θεωρούμε πάντα ότι φταίνε οι άλλοι. Παρ’ όλο που περνάμε μια κατάσταση στην οποία όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, ακόμα και αυτοί που έχουν πληγεί πάρα πολύ, δεν έχουμε καταλάβει τι θα μπορούσαμε να διορθώσουμε. […] Είμαστε μέρος ενός σχεδίου, που δεν γνωρίζουμε ποιο ακριβώς είναι. Οι πολιτικοί και η πολιτική που έχει επιδείξει η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι αχαρακτήριστα πράγματα. Ούτε επίτηδες να το κάναμε!”. 

Για ποιο λόγο δεν θα πολιτευόταν τώρα; “Δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι. Όσο δεν υπάρχει το πλαίσιο για να αναπτυχθεί κάτι πραγματικά καινούριο και σωστό δεν θα το έκανα. Ούτε αυτά που είδαμε ως καινούρια είχαν πρόγραμμα, οργάνωση και στρατηγική. Όχι, γιατί να το κάνεις; Θα καταστρέψεις τον εαυτό σου και δεν θα κάνεις και τίποτα”.

Οι συζητήσεις με το Mega και το μέλλον των “Βασιλιάδων”

“Για τους Βασιλιάδες ελπίζουμε. Από Σεπτέμβρη, όχι, δεν θα μας δείτε. Ούτως ή άλλως, έχει βγει το πρόγραμμα του Mega και όλες οι σειρές μυθοπλασίας θα ξεκινήσουν από τον καινούριο χρόνο, το 2013. Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει, όπως φαντάζομαι γνωρίζει ο κόσμος, λόγω οικονομικών δυσχερειών. Ελπίζουμε ότι θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Κάτι τέτοιο έχουμε ακούσει και μας έχουν πει: θα ξαναμπούμε σε γυρίσματα κάποια στιγμή, ίσως κατά τον Οκτώβριο – Νοέμβριο, προκειμένου να γυρίσουμε τα καινούρια επεισόδια. Αν και εφόσον”.

Η σχέση με το σώμα της και τα bottox

"Είναι ωραίο να μεγαλώνεις, δεν είναι ωραίο να γερνάς. Νομίζω ότι έχω καλύτερο σώμα από τότε που ήμουν 20 χρονών. Προσπαθώ να του φέρομαι πολύ καλά. Να το γυμνάζω όσο πρέπει. Τρέφομαι πολύ καλά με καλής ποιότητας τροφές και ακολουθώ αυτά που μου ταιριάζουν. Κοιμάμαι πολλές ώρες, δεν καπνίζω, πίνω με μέτρο και είμαι ευτυχισμένη. Είμαι καλά με τον εαυτό μου”.

Η προσωπική ζωή και ο γάμος

Tέλος,όταν η Ζέτα Δούκα έπρεπε να απαντήσει σχετικά με το αν σκοπεύει να παντρευτεί με τον σύντροφό της και να κάνουν ένα παιδί είπε: “Θεωρώ ότι όλα είναι σχέδιο της ζωής μας. Μέσα μας το έχουμε όλες οι γυναίκες. Σαφώς η μητρότητα και η ανάγκη του να βρεθείς με έναν άνθρωπο και να κάνεις ένα παιδί είναι πάρα πολύ μεγάλη. Απλώς θεωρώ πως δεν είναι από τα πράγματα που πρέπει να συζητιούνται”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR