counter

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ που αγόρασε η Cameron Diaz!

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ που αγόρασε η Cameron Diaz!
Το υπερπολυτελές διαμέρισμα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ που αγόρασε η Cameron Diaz!

Η Cameron Diaz είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Ηollywood και αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρόσωπα του διεθνούς star system. H 41χρονη ηθοποιός έχει πια στην κατοχή της μια υπερπολυτελή κατοικία, ένα διαμέρισμα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ που κεντρίζει τις εντυπώσεις για την αρχιτεκτονική των εσωτερικών του χώρων και την διακόσμησή του. 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Walker Tower της Νέας Υόρκης στην συνοικία Τσέλσι του Μανχάταν. Σύμφωνα με το δίκτυο ΤΜΖ, η ηθοποιός με το deal που έκανε για την αγορά της οικίας κατάφερε να βγάλει εκτός συναγωνισμού άλλους υποψήφιους αγοραστές όπως τον Ηarrison Ford, την Κatie Holmes και την Νicole Kidman. Το διαμερισμα περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, τεράστια βιβλιοθήκη και φουαγιέ πολλών τετραγωνικών, playroom, ειδικό χώρο για γιόγκα, σάουνα, καθώς και σύστημα "οικιακού αυτοματισμού" -δηλαδή σύστημα που μπορεί να "παίρνει αποφάσεις" κατά την απουσία των ενοίκων, να προστατεύει το σπίτι και να απομνημονεύει τις ενέργειες των ιδιοκτητών προβλέποντας τις επόμενες- μέσω i-Pad dock.

Επίσης, διαθέτει τοίχους 18 ιντσών που παρέχουν στους ενοίκους ασφάλεια και ησυχία. Η διακόσμησή του αποπνέει καλαισθήσια και αίσθηση χλιδής και η διαρρύθμισή του το καθιστά άκρως πρακτικό. Η Cameron Diaz θα πληρώνει 6.000 ευρώ κοινόχρηστα για την συντήρηση του διαμερίσματος αλλά δηλώνει ευτυχής για την αγοραστική της επιλογή. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR