counter

"Το τραγούδι της δεν με τρελαίνει. Είναι λαϊκό για Eurovision" (Video)

"Το τραγούδι της δεν με τρελαίνει. Είναι λαϊκό για Eurovision" (Video)
"Το τραγούδι της δεν με τρελαίνει. Είναι λαϊκό για Eurovision" (Video)

Γαρμπή_Ηλιάδη

Η Καίτη Γαρμπή μετά την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στην σκηνή της Eurovision το 1993 και την πορεία της στο χώρο, αν μη τι άλλο, έχει άποψη για τις φετινές ελληνικές υποψηφιότητες και όταν η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη της ζήτησε να σχολιάσει, η τραγουδίστρια δεν "μάσησε τα λόγια της".

"Aυτά τα τραγούδια έχουμε, με αυτά θα πάμε. Σημασία δεν έχει πως θα θέλαμε να είναι τα τραγούδια, αλλά με αυτά που έχουμε τι μπορούμε να κάνουμε.  Όσο μπορούμε θα τα υπερασπιστούμε με νύχια και με δόντια. Και ένα από αυτά εύχομαι να είναι καλοτάξιδο".

Η Καίτη Γαρμπή που είχε ξετρελάνει την Ευρώπη με το κομμάτι "Παιδιά του Πλάτωνα", αλλά και και το αποκαλυπτικότατο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει την βραδιά του τελικού, φάνηκε να έχει μια μικρή ένσταση για το τραγούδι που ερμηνεύει η Αγγελική Ηλιάδη.

"Το τραγούδι δεν με τρελαίνει. Μου αρέσει, όμως πάρα πολύ η Αγγελική. Είναι ένα κορίτσι πανέμορφο, με πολύ ωραία φωνή. Το τραγούδι, όμως, μου φαίνεται πιο λαϊκό απ’ όσο θα έπρεπε κυρίως και για τα μέτρα της Eurovision. Eίναι το στιλ της σίγουρα, αλλά η Eurovision ήθελε κάτι διαφορετικό".

Η Aγγελική  Ηλιάδη, έχει ήδη απαντήσει στις κριτικές που λαμβάνει τις τελευταίες μέρες για την υποψηφιότητά της και ιδιαίτερα στα σχόλια που δέχτηκε από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα.


Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR