counter

Το συγκινητικό μήνυμά του στο χαμένο αγγελούδι του, 40 μέρες από τον θάνατο του!

Το συγκινητικό μήνυμά του στο χαμένο αγγελούδι του, 40 μέρες από τον θάνατο του!
Το συγκινητικό μήνυμά του στο χαμένο αγγελούδι του, 40 μέρες από τον θάνατο του!

Κώστας Γρίμπιλας

16 Σεπτεμβρίου του 2013 και ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας αγκαλιάζει για τελευταία φορά το μικρό του αγγελούδι. Την κόρη του που σε ηλικία μόλις 9 μηνών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατο της μικρούλας, και ο πατέρας της Κώστας Γρίμπιλας μέσα από την σελίδα του στο facebook, της εκφράζει τα συναίσθημα του. Όλα όσα θα 'θελε να της πει από κοντά…

"Άγγελε μου, 40 μέρες σήμερα από την τραγική ημέρα που πέταξες από την αγκαλιά μου. 40 μέρες που η απόλυτη ευτυχία μετατράπηκε στην απόλυτη δυστυχία!  Χρυσή μου κόρη μου λείπεις πολύ ... θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον φρικτό εφιάλτη σε θέλω πίσω, στην αγκαλιά μου!!! Έλα πίσω έστω για ένα λεπτό να σε μυρίσω, να σε φιλήσω να κάνουμε αγκαλίτσες..."

Πριν από μερικά χρόνια ο ίδιος έζησε το θαύμα. Τον Αύγουστο του 2008 κέρδισε τη μάχη για τη ζωή αποδεχόμενος ως ανέλπιστο δώρο την καρδιά του αδικοχαμένου Douzon Zamit. Η μοίρα όμως δεν ήταν τόσο απλόχερη και με την 9χρονη κορούλα του που έφυγε από κοντά του 9 μήνες μετά την γέννηση της.

Όταν ο μικρός του άγγελος μπήκε στην εντατική του νοσοκομείου ο Κώστας Γρίμπιλας είχε ζητήσει μέσω της σελίδας του στο facebook τη θετική ενέργεια των φίλων του για να πάνε όλα καλά: "Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μια στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σας ικετεύω προσευχηθείτε για το παιδί μου".

Τότε ο τοίχος στη σελίδα του κατακλύστηκε από μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για να πάνε όλα κατ’ ευχήν, όμως λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος ανακοίνωσε: "Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τα μηνύματα αγάπης. Δυστυχώς το αγγελούδι μου δεν τα κατάφερε...".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR