counter

Το "scary" δώρο της Pippa Middleton για τον Πρίγκηπα ανιψιό της!

Το "scary" δώρο της Pippa Middleton για τον Πρίγκηπα ανιψιό της!
Το "scary" δώρο της Pippa Middleton για τον Πρίγκηπα ανιψιό της!

Η Pippa Middleton πρωτοτύπησε ξανά! Η Pippa Middleton έκανε δώρο, στον ανιψιό της και μελλοντικό διάδοχο του θρόνου, ασημένια γλυπτά με τα πατουσάκια και τα χεράκια του, αξίας 8.000 ευρώ!

Η αλήθεια είναι πως από τις ενδυματολογικές της επιλογές δεν είχαμε καταλάβει ότι το γούστο της περνάει "βαθιά κρίση"! Μάλλον η Pippa σκέφτηκε πως ρούχα και παιχνίδια θα ήταν κάτι τετριμμένο για έναν πρίγκιπα, και στην προσπάθεια της να κάνει την διαφορά επέλεξε αυτό το ασυνήθιστο και για κάποιους τρομακτικό δώρο! Η ίδια πάλι το χαρακτηρίστηκε πολύ γλυκό και τρυφερό.

Τα γλυπτά δημιουργήθηκαν κατόπιν παραγγελίας σε μια μικρή επιχείρηση στο Λονδίνο. Για να μπορέσουν να είναι πανομοιότυπα με τα χεράκια και τα ποδαράκια του μπέμπη, έπρεπε εκείνος να βουτήξει τα άκρα του για 30 δευτερόλεπτα σε ένα ειδικό ζελέ με οργανικό μείγμα από νερό και φύκια, γεγονός που δείχνει πως μάλλον η μητέρα του γνώριζε εξ' αρχής για αυτό το πρωτότυπο δώρο.

Τα γλυπτά πάντως δεν είναι κάτι καινούριο στη βασιλική οικογένεια αφού το 1880 η βασίλισσα Βικτώρια είχε κάνει γλυπτά με τα χέρια και τις πατούσες των 9 παιδιών της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR