counter

Το πάρτι του Γιάννη Αϊβάζη για τη γιορτή του

Το πάρτι του Γιάννη Αϊβάζη για τη γιορτή του
Το πάρτι του Γιάννη Αϊβάζη για τη γιορτή του

Ένα πάρτι για να γιορτάσει τη γιορτή του έκανε ο ηθοποιός ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος υποδέχτηκε πολύ καλούς φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσει τη γιορτή του. Ο γνωστός ηθοποιός έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο διασκέδασε σε γνωστό club στις 11 Ιανουαρίου.

Οι συνάδελφοι του από τη θεατρική παράσταση έδωσαν το παρών για να του ευχηθούν και να περάσουν λίγες στιγμές μακριά από τα θεατρικά σανίδια και τα τηλεοπτικά πλατό. Η Μαριάννα Τουμασάτου με το σύζυγο της Αλέξανδρο Σταύρου έφτασαν στο club και χάρισαν χαμόγελα στο φωτογραφικό φακό.

Στο πάρτι του Γιάννη Αϊβάζη παρευρέθηκαν και πολλοί άλλοι καλοί φίλοι και συνάδελφοι που έσπευσαν να δώσουν το παρών στο κάλεσμα του γνωστού ηθοποιού. Η Όλγα Πολίτου, η Κάτια Νικολαϊδου, ο Θόδωρος Αντωνιάδης και πολλοί άλλοι γιόρτασαν μαζί με το φίλο τους την ονομαστική του εαορτή.

Η Μαρία Κορινθίου ντυμένη με total black outfit έδειχνε κομψή και λαμπερή χωρίς στιλιστικές υπερβολές. Το ίδιο απλός ήταν και ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος επέλεξε το casual look καθώς είναι και το αγαπημένο του. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR