counter

Το παραδέχτηκε! "Είμαι ερωτευμένη με τον σωματοφύλακά μου"

Το παραδέχτηκε! "Είμαι ερωτευμένη με τον σωματοφύλακά μου"
Το παραδέχτηκε! "Είμαι ερωτευμένη με τον σωματοφύλακά μου"

Heidi Klum_bodyguard

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Σε νέα της συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό "Bunte", το top model Heidi Klum μίλησε ανοιχτά για την ερωτική σχέση που έχει με τον σωματοφύλακά της Martin Kirsten.  

"Τα παιδιά μου τον συμπαθούν πάρα πολύ. Αυτός είναι ένας λόγος που τον θαυμάζω. Με βοηθάει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είναι απίστευτα περιποιητικός με τα παιδιά μου. Παίζει μαζί τους και τα προσέχει. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα". Όταν η δημοσιογράφος του περιοδικού την ρώτησε για τα συναισθήματά της για τον άντρα της προσωπικής της ασφαλείας, το 39χρονο μοντέλο από την Γερμανία απάντησε: "Ja! Ich bin verliebt!"  που σημαίνει, "ναι, είμαι ερωτευμένη"!

Μέχρι τώρα η Klum δεν επιεβεβαίωνε την σχέση της με τον όμορφο σωματοφύλακα και αποκάλυψε ότι ήταν επιθυμία του Kirsten να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. "Στον  Martin δεν αρέσει να κρύβεται, αλλά δεν είναι και ο τύπος του άντρα που του αρέσει να είναι στη δημοσιότητα. Προτιμά να μένει στα παρασκήνια! Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα κριτικάρουν αυτόν με τον οποίο ζω, τα ρούχα μου ή τα μαλλιά μου. Στο τέλος της μέρας, πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνει χαρούμενο. Αυτός είναι ο κανόνας που ζω τη ζωή μου".
Ο νέος έρωτας για την Klum ήρθε μόλις λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της από τον τραγουδιστή Seal.

Στις αρχές της εβδομάδας η Klum, ο σωματοφύλακας και τα τέσσερα παιδιά της περπάτησαν στους δρόμους στο Los Angeles και έκαναν μια στάση για να αγοράσουν παγωμένο γιαούρτι.
Heidi Klum_bodyguard

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR