counter

Το on air ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση: "Αυτοί οι αχρείοι τύποι θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους…"

Το on air ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση: "Αυτοί οι αχρείοι τύποι θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους…"
Το on air ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση: "Αυτοί οι αχρείοι τύποι θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους…"

Σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο Νίκος Μάνεσης έκανε μια διαφορετική έναρξη στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε με τον Μίλτο Τεντόγλου και τα παπούτσια

Έτσι, το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha ξεκίνησε με πλάνα από όλα τα παπούτσια των συντελεστών.

Μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης έκανε ένα on air ξέσπασμα.

Δείτε επίσης! Μίλτος Τεντόγλου: "Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη"

Όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης

«Ξεκινήσαμε με έναν εναλλακτικό τρόπο, γιατί βιώσαμε μία παρωδία, να χαμογελάσουμε και λίγο. Μιλούσαμε όλη τη βδομάδα για τα παπούτσια του Μίλτου. Μετά τις εξελίξεις, η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου θα πρέπει να κυκλοφορεί με σαγιονάρες και μάλιστα αυτές που είχαμε στον στρατό, τις πολύ φτηνές.

Αυτό που θέλω να πω χαριτολογώντας είναι ότι μη νομίζετε πως αυτοί που ασχολούνται διοικητικά με τον Αθλητισμό είναι ειδικοί. Ενδεχομένως έτσι να δικαιολογούνται τέτοιες γκάφες και τέτοια αστεία», ανέφερε ο Νίκος Μάνεσης.

«Αυτό που έγινε με τον Τεντόγλου ήταν παρωδία. Θα έπρεπε να ‘χει παραιτηθεί όλη η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου και να υπάρχουν νότες διαμαρτυρίας από τους Έλληνες επισήμους. Λόγω χρώματος παπουτσιού ακυρώνεις έναν πεντακάθαρο αθλητή; Επί δεκαετίες σάρωναν οι ντόπες. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Είναι τρελά αυτά. Όλοι αυτοί οι αχρείοι τύποι θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους, πάνε να κάνουν business με το ευγενέστερο άθλημα που είναι ο Στίβος», τόνισε ο Νίκος Μάνεσης στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Επειδή είμαι παλιός αθλητής Στίβου, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος και τα γνωρίζω. Άκου λέει ακύρωσαν άλμα για τα παπούτσια. Για όνομα της Παναγίας».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR