counter

Το μενού της Κate Middleton στο μαιευτήριο

Το μενού της Κate Middleton στο μαιευτήριο
Το μενού της Κate Middleton στο μαιευτήριο

Kate Middleton

Στην ιδιωτική πτέρυγα "Lindo" του νοσοκομείου "St.Mary’s" η Kate Middleton θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και όλοι εκεί περιμένουν να υποδεχθούν το πριγκιπικό ζεύγος.

Η σουίτα που πρόκειται να γεννήσει η Kate Middleton προσφέρει μενού για πολύ εκλεπτυσμένους ουρανίσκους. Σύμφωνα με το "E - news" η Δούκισσα του Cambridge, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε φρεσκοστυμμένους  χυμούς, φρούτα, γιαούρτι, διάφορα φρέσκα ροφήματα, δημητριακά και βουτήματα.

Το μεσημεριανό και το δείπνο της θα περιλαμβάνουν τρία πιάτα, όπως κρεμώδη ντοματόσουπα για ορεκτικό, αρνίσια παϊδάκια και μεσογειακό ψητό κοτόπουλο με διάφορα συνοδευτικά ως κυρίως πιάτο και μία μεγάλη γκάμα γλυκών, φρούτων και τυριών.

kate middleton

Κι αφού έρθει στον κόσμο το πριγκιπικό μωρό, οι γονείς και οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα μπορούν να το γιορτάσουν στο δωμάτιο με εκλεκτά κρασιά ή σαμπάνια!

Στο μεταξύ ο πανικός και η υστερία για το πότε τελικά θα γεννήσει η Κate Middleton συνεχίζεται, με τους δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο να μην έχουν κουνηθεί ρούπι από το νοσοκομείο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR