counter

Το FTHIS.GR συνάντησε τη Νανά Καραγιάννη. Τι αποκάλυψε για την πορεία της υγείας της;

Το FTHIS.GR συνάντησε τη Νανά Καραγιάννη. Τι αποκάλυψε για την πορεία της υγείας της;
Το FTHIS.GR συνάντησε τη Νανά Καραγιάννη. Τι αποκάλυψε για την πορεία της υγείας της;

Νανά Καραγιάννη

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Συναντώντας την Νανά Καραγιάννη από κοντά, βλέπεις έναν άνθρωπο γεμάτο δύναμη και θέληση για ζωή. Το ραντεβού ορίστηκε στο αγαπημένο της στέκι στα Μελίσσια, πολύ κοντά στο σπίτι που μένει με τον σύζυγό της Γιάννη Κωτσόπουλο. Ο Γιάννης παρών σε όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή της Νανάς, ήταν μαζί της στο ραντεβού μας και αποχώρησε διακριτικά λίγα λεπτά μςτά τη συνάντηση.

Νανά Καραγιάννη

Η Νανά είναι πολύ χαμογελαστή, ευδιάθετη και τρομερά περιποιητική. Έχει όρεξη για κουβέντα, θέλει να μάθει τα πάντα για όλους κι από ‘κει που πας για να ρωτήσεις, να ακούσεις και να μάθεις, καταλήγεις να της λες τα νέα και τα σχέδιά σου. Οι ώρες με τη Νανά περνούν χωρίς να το καταλάβεις και σχεδόν ξεχνάς πως απέναντί σου έχεις μία γυναίκα που μέχρι πριν λίγες μέρες νοσηλευόταν φτάνοντας πολύ κοντά στον θάνατο!

Πίνει καφέ, αναψυκτικά και διηγείται πώς περνάει τις μέρες της καταβάλλοντας προσπάθεια για να γίνει η "παλιά Νανά".

Δεν θέλει απλά να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, θέλει να αλλάξει κεφάλαιο. Σ’ αυτό έχει δίπλα της ισχυρούς συμμάχους. Τον σύζυγο της, την οικογένειά του, πολύτιμους φίλους που δεν ξεφύτρωσαν τώρα που η περιπέτεια της υγείας της πήρε δημοσιότητα, αλλά ήταν πάντα εκεί κοντά της. Εξομολογείται πως έχει εκπλαγεί ευχάριστα από την προσφορά πολλών γνωστών της για βοήθεια, αανθρώπων που στο άκουσμα του ονόματός τους μένεις με το στόμα ανοιχτό.

Νανά Καραγιάννη

Η Νανά Καραγιάννη είναι μια νέα γυναίκα που σε κάποια στροφή της ζωή της, έχασε το δρόμο, λύγισε από καταστάσεις, δεν άντεξε. Η διαπίστωση όμως ότι πέτυχε τελικά να κατανοήσει το πρόβλημα της και να βάλει μπρος για να διορθώσει την κατάσταση, είναι σημαντική. Η Νανά είναι παλικάρι –ας μην θεωρηθεί κλισέ-, αγαπά τη ζωή, θέλει να τα καταφέρει, να βάλει στόχους ζωής και να τους πετύχει.

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου συμπληρώνει τρία χρόνια γάμου με τον Γιάννη της. Και φυσικά θα γιορτάσει. Μόνο με φίλους και την οικογένειά της. Αυτοί την βοήθησαν και την στήριξαν, αυτοί γνώριζαν από την αρχή τη μάχη που δίνει ακόμα και σήμερα, αυτοί αξίζουν να είναι κοντά της και στην χαρά της. Εξηγεί πως" θα γίνουν δύο γλέντια, ένα σε εστιατόριο της Αργυρούπολης κι ένα στο σπίτι των πεθερικών μου".

Η Νανά μπορεί να έχει χάσει κιλά αλλά διατηρεί την πληθωρικότητα του χαρακτήρα της. Γελάει δυνατά, σχεδιάζει την ημέρα του γλεντιού και κάνει όνειρα.

Νανά Καραγιάννη

Μπορεί το σώμα της να έχει αδυνατίσει τρομερά αλλά τα μάτια της εκπέμπουν τόση δύναμη. Αυτά σου δίνουν την αίσθηση ότι η Νανά θα τα καταφέρει. Όχι μόνο να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει, αλλά και να δώσει άλλο ένα μάθημα ζωής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR