counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Revenge στον Πολυχώρο Αθηναΐδα με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Στην εκδήλωση βρέθηκαν γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

Ο Θανάσης Νιάρχος συγκέντρωσε σε μια έκδοση 290 σελίδων όλους τους μεγάλους θεατρικούς σκηνοθέτες του 20ου αιώνα και μας τους παρουσιάζει στο βιβλίο «Έλληνες σκηνοθέτες του 20ου αιώνα», μέσα από κείμενα σημαντικών ανθρώπων του ελληνικού θεάτρου. 

Από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης παρουσιάζεται το έργο "I Will Survive" των Αντίνοου Αλμπάνη, Γιώργου Παπαγεωργίου και Γιάννη Σαρακατσάνη. Η παράσταση χάρισε δύο υποψηφιότητες για βραβείο Χορν στους Γιώργο Παπαγεωργίου και Αντίνοο Αλμπάνη.

Αφιέρωμα στον Αντώνη Σαμαράκη για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του διοργάνωσε ο εκδοτικός οίκος Ψυχογιός, σε μια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής,στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», με γνωστούς ομιλητές για το έργο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα. Οι ομιλητές της βραδιάς ήταν οι: Βασίλης Βασιλικός, συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης, δημοσιογράφος – συγγραφέας Λευτέρης Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος – στιχουργός Τίτος Πατρίκιος, ποιητής – πεζογράφος Έλλη Στάη, δημοσιογράφος Παναγιώτης Τέτσης, ζωγράφος Σεραφείμ Φυντανίδης, δημοσιογράφος Αποσπάσματα διάβασαν οι ηθοποιοί Άγγελος Αντωνόπουλος & Κατερίνα Λέχου.

Πρεμιέρα στο Θέατρο Τέχνης έκανε η παράσταση "Τον Άυλο Εσένα". Στην παράσταση παίζουν οι Θάνος Αλεξίου και Νίκος Νίκας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR