counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου στο Tas Stage η μουσική, σατυρική παράσταση "ΕΝΣΚΥΛΟΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ". Παίζουν και τραγουδούν: Ματθίλδη Μαγγίρα, Κρατερός Κατσούλης, Γιάννης Αγγελάκης, Προκόπης Πολίτης. Στην πρεμιέρα βρέθηκε η σύζυγος του Κρατερού Κατσούλη, Κατερίνα Καραβάτου αλλά και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι των συντελεστών.

Την ετήσια κοπή της πίτας έκοψαν στο Θέατρο Αθηνών οι παραστάσεις "Ο Πουπουλένιος" αλλά το "Εγώ η Γωγώ". Οι πρωταγωνιστές αλλά και οι συντελεστές των παραστάσεων έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση.

Η Demy εμφανίστηκε στο Balux House Project για μια βραδιά με ένα ξεχωριστό live, με όλα τα αγαπημένα της τραγούδια. Το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου, η Demy έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στο κοινό. Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Μηδενιστής και η Σάσα Σταμάτη.

Στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος βρέθηκαν πολλοί διάσημοι γονείς με τα παιδιά τους για να παρακολουθήσουν την παράσταση "Πίτερ Παν".

Στο νυχτερινό κέντρο Fever διασκέδασαν πριν μερικές μέρες η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης. Το ζευγάρι, βρέθηκε στην πίστα που εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ελένη Φουρέιρα, ενώ μαζί τους ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος.

Στο bar restaurant Shamone εμφανίστηκε ζωντανά η Ευρυδίκη. Η τραγουδίστρια έκανε live εμφάνιση στο χώρο, ενώ εκεί βρέθηκε ο σύζυγός της Δημήτρης Κοργιαλάς και στενοί της φίλοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR