counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Την Αμαρυλλίς συνάντησε η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη σε μια συνεργασία γένους θηλυκού. Οι δυο τους θα βρίσκονται από την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Baraonda club restaurant δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εκρηκτική. Η Αμαρυλλίς θα ερμηνεύει live όλες τις νέες και παλιές επιτυχίες της ενώ η Ράνια Κωστάκη θα μας ξεσηκώνει με τις μουσικές της επιλογές. Το δυναμικό τους ξεκίνημα στήριξαν καλοί φίλοι και συνεργάτες, ανάμεσα τους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Κατερίνα Καινούριου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Παντελής Παντελίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Το νυχτερινό κέντρο Φωταέριο επέλεξε η εκρηκτική Έλενα Παπαβασιλείου που κάθε φορά που εμφανίζεται τα πόδια της κόβουν την ανάσα. Με πολύ ανεβασμένη διάθεση διασκέδασε με τις επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτης Γαρμπή. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

Δυο αγαπημένα ζευγάρια απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να διασκεδάζουν στο νυχτερινό μαγαζί Fuzz το Σάββατο 18 Ιανουαρίου. H Δέσποινα Καμπούρη με το σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη και η Μαρία Μπεκατώρου με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο διασκέδασαν και φαίνονταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Μαρία Μπεκατώρου βρήκε και την ευκαιρία να γιορτάσει με τον αγαπημένο της σύντροφο καθώς μια μέρα πριν εκείνος είχε την ονομαστική του εορτή.

Μες τις επιτυχίες του Στέλιου Ρόκκου και της Νατάσας Θεοδωρίδου διασκέδασε και ο Τόνυ Μαυρίδης με την αγαπημένη του Ευαγγελία Καραμπατζάκη το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στο Κέντρο Αθηνών. Το ζευγάρι τραγούδησε και απόλαυσε μοναδικές επιτυχίες ενώ δεν έλειψαν τα χαμόγελα και τα βλέμματα όλο υπονοούμενα που φανερώνουν ότι είναι καλά μαζί και ευτυχισμένοι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR