counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο club restaurant "Άνω - Κάτω", στην περιοχή της Γλυφάδας διασκέδασε ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ. Το ζευγάρι, απόλαυσε το δείπνο του παρέα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και στη συνέχεια, το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Στο θέατρο Χόρν έγινε η παρουσίαση του βιβλίου "Το παραμύθι της ζωής μου" Κώστας Ρηγόπουλος από τις εκδόσεις Γκοβόστη. Την παρουσίαση έκαναν ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Σταμάτης Φασουλής, η Νόνικα Γαληνέα και ο Γιώργος Κιμούλης. 

«Ένα» είναι ο τίτλος του πρώτου θεατρικού έργου της Ειρήνης Λουκάτου που παρουσιάζεται στο Θέατρο Ροές. Μια ελεγεία για τον έρωτα, τη θυσία και την απώλεια που σκηνοθετεί ο Σπύρος Μιχαλόπουλος με πρωταγωνιστές τους Λήδα Ματσάγγου και Θύμιο Κούκιο.

Στο νυχτερινό κέντρο Teatro που εμφανίζεται η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης, η Τάμτα και ο Stan διασκέδασε η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου. Εκεί ήταν και η Μαρία Μπεκατώρου, η Αμαρυλλίς, ο Κώστας Κόκλας, ο Σπύρος Σούλης και ο Κώστας Ευρυπιώτης.

Στο club Yolo εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού με τον Θέμη Γεωργαντά, που έκαναν guest εμφάνιση. Εκεί και ο Κώστας Ευρυπιώτης με την Ελένη Καστάνη.

Το πολύ ιδιαίτερο, ανθρώπινο και ταυτόχρονα τρυφερό και αστείο έργο «Κάτω Από τη Σκάλα» του Τσαρλς Ντάιερ παρουσιάζεται στο Θέατρο Ζίνα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαλακόπουλου και πρωταγωνιστές τους Άγγελο Αντωνόπουλο και Αντώνη Καφετζόπουλο. Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το "παρών" στην επίσημη πρεμιέρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR