counter

Το διάστρεμμα του Άκη Πετρετζίκη (video)

Το διάστρεμμα του Άκη Πετρετζίκη (video)
Το διάστρεμμα του Άκη Πετρετζίκη (video)

Άκης Πετρετζίκης

Ξινά τους βγήκαν τα γέλια στο “Πρωινό mou” που κατέληξαν στον τραυματισμό του Άκη Πετρετζίκη. Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου η ομάδα της πρωινής εκπομπής είχε στήσει στο πλατό μια μπασκέτα. Απ ‘ότι φαίνεται ο Άκης Πετρετζίκης στα διαλείμματα της εκπομπής έριχνε σουτ και έπαιζε μέχρι που τον προκάλεσε η Ελισάβετ Σπανού να κάνουν “κόντρες” στις βολές.

Στην προσπάθεια του να κατατροπώσει την Ελισάβετ Σπανού προφανώς γύρισε ο αστράγαλος του και άρχισε να κουτσαίνει και να πονάει. Λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ο γνωστός chef κούτσαινε εμφανώς και δυσκολευόταν να μαγειρέψει καθώς το πόδι του πονούσε πολύ. Ο τραυματισμός του ήταν ξαφνικός και γι ‘ αυτό ζήτησε και τη βοήθεια όλης της ομάδας που ήταν μαζί του στην κουζίνα για να τον βοηθήσουν.

Το φιλαράκι του Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ελισάβετ Σπανού διακωμωδούσαν τον τραυματισμό του και το γεγονός ότι ο Άκης Πετρετζίκης κούτσαινε. Ενώ, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε για τον οποίο κούτσαινε ο νεαρός chef.

“Για να τον κάνουμε ρόμπα τον Άκη, έπαιζε κόντρα στη Σπανού όταν χτύπησε και έπαθε διάστρεμμα”, δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος ενώ ο Άκης Πετρετζίκης ζήτησε συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας ότι πονάει πολύ το πόδι του.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR