counter

Το album των διακοπών μου

Το album των διακοπών μου
Το album των διακοπών μου

Το καλοκαιράκι σιγά σιγά μας αποχαιρετά και σύντομα θα μπούμε στο φθινόπωρο. Αν και για πολλούς απο εσάς οι διακοπές θα ξεκινήσουν ή θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα ή ακόμα και τον Σεπτέμβριο,  για ακόμα περισσότερους ( σ αυτή την δεύτερη κατηγορία συγκαταλέγομαι κι εγώ... Κάπου εδώ τελείωσαν).

Βέβαια κάποια Σαββατοκύριακα μπορεί να ξεκλέψουμε χρόνο να πάμε για κανένα μπανάκι!!! Το φετινό καλοκαίρι ήταν παρα πολύ όμορφο. Και όχι μόνο για τις όμορφες δικές μου οικογενειακές στιγμές αλλά γιατί μέσα απο Facebook , Instagram και twitter είχα τη δυνατότητα να δώ πανέμορφα μέρη και καλοκαιρινές στιγμές των διαδικτυακών μου φίλων που ειλικρινά σας το γράφω, ένιωσα σαν να ταξίδεψα σε όλη την Ελλάδα. Ακόμη ένιωσα υπερηφάνεια βλέποντας στα μέρη που πήγα αμέτρητους τουρίστες να θαυμάζουν την Ελλάδα μας.

Νομίζω πως ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα και είμαστε ευλογημένοι που όλα αυτά τα μέρη με τα ήθη και τα έθιμα του,  το καθένα βρίσκονται  στην χώρα μας. Τώρα τα κεφάλια μέσα που λέω κι εγώ και επιστροφή στις υποχρεώσεις μας. Ελπίζω να καταφέρατε να γεμίσατε τις μπαταρίες σας και να υποδεχτούμε με όρεξη και δυνάμεις μια εποχή που εγώ προσωπικά λατρεύω... Το φθινόπωρο!!!

Καλή συνέχεια διακοπών σε όσους έχετε λίγες ακόμα μέρες ξεκούρασης και καλή προσαρμογή σε όσους επιστρέψατε!!!

Σας φιλώ γλυκά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR