counter

Τις μωβ ή τις κόκκινες; Τελικά ποιο ζευγάρι γόβες επέλεξε η Έλενα Παπαβασιλείου;

Τις μωβ ή τις κόκκινες; Τελικά ποιο ζευγάρι γόβες επέλεξε η  Έλενα Παπαβασιλείου;
Τις μωβ ή τις κόκκινες; Τελικά ποιο ζευγάρι γόβες επέλεξε η Έλενα Παπαβασιλείου;

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Είναι sexy και το διαπιστώνουμε σε κάθε της εμφάνιση. Στυλάτη, επίσης! Η Έλενα Παπαβασιλείου έχει καταφέρει να δημιουργήσει το προσωπικό της στυλ όσον αφορά στο ντύσιμό της, ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα της με διαχρονικά κομμάτια.

Και τι πιο διαχρονικό από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες; Η Έλενα Παπαβασιλείου μπορεί να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Κύπρου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως προσπαθεί να συναντά τις φίλες της και να πηγαίνουν μαζί για ψώνια. Έτσι έγινε και πριν λίγες μέρες, όταν η παρουσιάστρια συνάντησε την Νικολέτα Ράλλη και μαζί επισκέφθηκαν μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Έλενα και Νικολέτα, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του εμπορικού και μπήκαν σε κατάστημα υποδημάτων. Εκεί, η Έλενα Παπαβασιλείου, αφού περιεργάστηκε αρκετά σχέδια παπουτσιών, κατέληξε σε δύο ζευγάρια ψηλοτάκουνες καστόρινες γόβες. Ολόιδιες, αλλά το μόνο που διέφερε ήταν το χρώμα.

Για αρκετή ώρα, προβληματίστηκε ανάμεσα στο κόκκινο και το απαλό μωβ, καταλήγοντας εν τέλει στο δεύτερο. Έτσι, η Έλενα Παπαβασιλείου, φορώντας το ωραιότερο χαμόγελο και κρατώντας την σακούλα με τις μωβ γόβες, αποχώρησε από το κατάστημα, παρέα με την Νικολέτα Ράλλη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR