counter

Τί είπε η Βίκυ Σταυροπούλου για τον νεότερο σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κακούρη (Videos)

Τί είπε η Βίκυ Σταυροπούλου για τον νεότερο σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κακούρη (Videos)
Τί είπε η Βίκυ Σταυροπούλου για τον νεότερο σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κακούρη (Videos)

Βίκυ Σταυροπούλου

Kαλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης  16 Οκτωβρίου η Βίκυ Σταυροπούλου.

Οι παρουσιαστές την υποδέχτηκαν θερμά στο πλατό  και εκείνη όπως πάντα χαμογελαστή, κεφάτη και με τον πηγαίο αυθορμητισμό που την διακρίνει μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός απέρριψε την πρόταση του Mega για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής και όπως αποκάλυψε στην συνέντευξή της αυτό συνέβη λόγω των θεατρικών της υποχρεώσεων στην παράσταση «Ψύλλοι στ’αυτιά»  που δεν της επέτρεπαν την πρωινή παρουσίαση καθημερινής εκπομπής.

Στην σύνεχεια μια έκπληξη περίμενε την Βίκυ Σταυροπούλου όταν έγινε ζωντανή σύνδεση με πισινά στην οποία έκαναν προπόνηση πολίστες! Η Βίκυ Σταυροπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χιουμοριστικά ότι αν έκανε πρωινή εκπομπή θα ήθελε στο πλευρό της πολίστες και έτσι ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν της χάλασε το χατήρι και της εξασφάλισε ζωντανή σύνδεση με τους αθλητές. Ανάμεσά τους και ο Χρήστος Νέζος που για χάρη του ρεπορτάζ έβαλε το μαγιό του και βούτηξε στην κρύα πισίνα σε ρόλο πολίστα με την Βίκυ Σταυροπούλου να απολαμβάνει έκπληκτη τις κολυμβητικές του ικανότητες.

Όσον αφορά την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Κακούρη ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά λέγοντας χαρακτηριστικά: "Επειδή είσαι πρωταγωνίστρια έχεις σκεφτεί να κάνεις σεξουαλική παρενόχληση στον Κωνσταντίνο Κακούρη;" Και εκείνη απάντησε χιουμοριστικά ότι "δεν παρενοχλεί αλλά την παρενοχλούν!"

Δείτε το απόσπασμα στο οποίο η Βίκυ Σταυροπούλου μιλά για την σχέση της: 

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής στο οποίο η Βίκυ Σταυροπούλου "διαλέγει" πολίστα: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR