counter

Tην έπιασε ο paparazzi με τις ανταύγειες στο κεφάλι!

Tην έπιασε ο paparazzi με τις ανταύγειες στο κεφάλι!
Tην έπιασε ο paparazzi με τις ανταύγειες στο κεφάλι!

Η εντυπωσιακή Alex Gerrard, σύζυγος του δημοφιλούς 31χρονου ποδοσφαιριστή της Liverpool και της Εθνικής Αγγλίας Steven Gerrard, έχει απασχολήσει πολλές φορές τα φλας των φακών των paparazzi με τις υπερκαταναλωτικές τάσεις της καθώς αρέσκεται να επιδίδεται σε ανηλεές shopping, με ή χωρίς τα τρεις τους κόρες, την Lourdes 2 ετών, την Lexie 7 ετών και Lilly και την Elia 9 ετών. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κομμωτήριο την ώρα που έκανε ανταύγειες στα μαλλιά της, "πληρώνοντας" έτσι και το τίμημα της δημοσιότητας που επιζητεί, αφού οι paparazzi καραδοκούν σε κάθε της βήμα.

Η Alex Gerrard απαθανατίστηκε σε σαλόνι ομορφιάς την ώρα που άλλαζε χρώμα στα μαλλιά της και τα καρέ, είναι αλήθεια είναι, ότι δεν την κολακεύουν απόλυτα.

Η κάθε εμφάνιση της Αlex Gerrard κοστίζει χιλιάδες ευρώ και ξεχωρίζει για τα πανάκριβα αξεσουάρ και τσάντες που την συνοδεύουν. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το κομμωτήριο με τσάντα Givenchy, της οποίας η τιμή ανέρχεται στα 1.000 ευρώ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR