counter

Η ALex Gerrard αγοράζει στις κόρες της, 9 ετών & 7 ετών, τσάντες 3.000 ευρώ

Η ALex Gerrard αγοράζει στις κόρες της, 9 ετών & 7 ετών, τσάντες 3.000 ευρώ
Η ALex Gerrard αγοράζει στις κόρες της, 9 ετών & 7 ετών, τσάντες 3.000 ευρώ

Η Alex Gerrard είναι η γυναίκα που γεννήθηκε για να “τρώει” τα λεφτά τους άντρα της. Η εντυπωσιακή ξανθιά  είναι η σύζυγος του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή της Liverpool και της εθνικής Αγγλίας, Steven Gerragd. Το όνομα του έχει συνδεθεί με τεράστια ποσά και μεγάλες ποδοσφαιρικές μεταγραφές. Η σύζυγός του όμως απ ‘ότι φαίνεται του βγήκε λίγο υπερκαταναλωτική να το πούμε, κομψά; Κάπως έτσι.

Ο Steven Gerrard ιδρώνει και οργώνει τα ποδοσφαιρικά γήπεδα για να φέρει τα λεφτά στο σπίτι και η Alex Gerrard με τη σειρά της τα ξοδεύει αγοράζοντας πανάκριβες τσάντες και ρούχα. Η ίδια κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα media με τις απροσεξίες της, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τα… απόκρυφα της.

Αυτή τη φορά η διάσημη γυναίκα, μας άφησε έκπληκτους αφού τη μανία της για τα ψώνια και τα λούσα φαίνεται να την περνάει και στις κόρες της που αν πραγματικά τις παρατηρήσετε αποτελούν τη μικρογραφία της Alex Gerrard. Η σύζυγος του διάσημου άσου της Liverpool, είναι δέσμια των υλικών αγαθών και κάθε φορά που εμφανίζεται αυτό φαίνεται και στις κόρες της.

Μπορεί να είναι μια καλή μαμά, αλλά διδάσκει με λάθος τρόπο στα παιδιά της την έννοια του χρήματος.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Alex Gerrard να εξέρχεται από κομμωτήριο στο Liverpool με τις κόρες της Lourdes 2 ετών, Lexie 7 ετών και Lilly – Elia 9 ετών οι οποίες κρατούσαν στα χέρια τους τσάντες που φέρουν ετικέτες μεγάλων οίκων μόδας και κοστίζουν μια περιουσία.

Φαίνεται πως η διάσημη μαμά δεν δίνει και τόση βαρύτητα στο “είναι”, όσο στο “φαίνεσθαι”. Οι κόρες του διάσημου ποδοσφαιριστή Steven Gerrard δεν περέπεμπαν καθόλου σε κορίτσια της ηλικίας τους και κρατούσαν τσάντες του οίκου Chanel και Celine αντιστοιχα. Τσάντες που κοστίζουν 3.000 ευρώ!

Το συνολικό στυλ της Alex Gerrard στη συγκεκριμένη εμφάνιση στοιχίζει 3.934 με την Celine τσάντα να κοστίζει, 2.149 ευρώ. Tης 7χρονης Lexie το σύνολο κοστίζει 2.150 ευρώ, ενώ μόνο η Celine τσάντα 1,800 ευρώ, και της 9χρονης Lilly - Elia το σύνολο κοστίζει 3.283, ενώ μόνο η Chanel αξίζει 2,960 ευρώ. Συνολικά μαμά και κορές φοράνε ρούχα αξίας 9.528 ευρώ. Στο σύνολο δεν περιλαμβάνεται η μικρούλα Lourdes. 

Με το πάθος που έχει η μαμά τους αναρωτιέται κανείς τι θα κρατάνε όταν φτάσουν στην εφηβική τους ηλικία, όταν έχουν μάθει από τα 7 και τα 9 τους χρόνια να περιφέρονται με τις Chanel στα χέρια που κοστίζουν 3.000 ευρώ...

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR