counter

Την "έφαγε" τελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Τι λέει η ίδια; (video)

Την "έφαγε" τελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Τι λέει η ίδια; (video)
Την "έφαγε" τελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Τι λέει η ίδια; (video)

Αραβανή Σπυροπούλου

Στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινό Mou» θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Ευαγγελία Αραβανή που πριν από ένα μήνα περίπου έχασε τη θέση της από τον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά».

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την απομάκρυνση της παρουσιάστριας από την εκπομπή και χθες το πρωί η Ευαγγελία απάντησε για το αν την «έφαγε» ή όχι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα στην ίδια και την Κωνσταντίνα.

«Κάθε χρόνο γράφονται διάφορα για τις σχέσεις των μελών της εκπομπής. Αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Είμαστε πολύ καλά κι αγαπημένοι. Στην εκπομπή αυτή είμαι παρουσιάστρια, δεν μου ανήκει η εκπομπή. Οι αποφάσεις παίρνονται από το κανάλι. Και η δική μου θέση είναι αναλώσιμη. Δεν νομίζω να υπάρχει κόντρα ανάμεσα στην Ευαγγελία και την Κωνσταντίνα, ούτε στην Κωνσταντίνα κι εμάς τους ίδιους», δήλωσε η Ναταλία.

Αμέσως μετά, η Ευαγγελία Αραβανή σχολίασε: «Δεν έχω τίποτα με την Κωνσταντίνα, δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Λένε ότι με «έφαγε» επειδή έφυγα εγώ κι έμεινε εκείνη στη θέση μου. Από ‘κει και πέρα δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η Κωνσταντίνα, έτσι αποφάσισε το κανάλι. Δεν είναι αν είναι καλύτερη, εμένα με επέλεξαν μέσα από δοκιμαστικά, με βάλανε από την αρχή στην εκπομπή και μετά έφυγα. Πάντως δεν τίθεται θέμα για τις σχέσεις μου με την Ναταλία».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR