counter

Τέρμα οι πολυτέλειες! Η κόρη του Tom Cruise παίρνει το μετρό (Φωτογραφίες)


Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Είναι το πλέον καλομαθημένο παιδί του Hollywood. Ο διάσημος και πλούσιος μπαμπάς της, Tom Cruise φρόντισε από την πρώτη στιγμή να την μυήσει σε ένα πολυτελές γεμάτο ανέσεις lifestyle. Η μόλις 6 ετών Suri ταξίδευε με τους γονείς της μόνο με ιδιωτικές πτήσεις με lear jet του, φορούσε παπούτσια που κοστίζαν το λιγότερο μερικά εκατοντάδες ευρώ, είχε δασκάλα στο σπίτι και κυκλορούσε πάντα με την προσωπική φρουρά του πατέρα της.

Όμως η ζωή της φαίνεται πως αλλάζει δραστικά μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο των γονιών της. Η μαμά Katie Holmes θέλει να προσγειώσει την μοναχοκόρη της και έχει ήδη ξεκινήσει να της δείχνει τη ζωή που ζουν οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί. Έτσι αφού απέλυσε την δασκάλα στο σπίτι και την έγραψε σε ιδιωτικό σχολείο, τώρα έφτασε και η στιγμή να την κυκλοφορήσει και στην "υπόγεια" Νέα Υόρκη.

Για πρώτη φορά η μικρή Suri δεν ανέβηκε σε κάποιο πολυτελές jeep, αλλά κατέβηκε τα σκαλιά του μετρό για να μετακινηθεί με τη μαμά της με το τρένο.  Στις φωτογραφίες η μικρή έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα και σταματούσε συχνά για να παρατηρήσει οτιδήποτε της έκανε εντύπωση γύρω της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR