counter

Τέμπη: Η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε on air, "Ήμασταν όλοι εν δυνάμει νεκροί"

Τέμπη: Η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε on air, "Ήμασταν όλοι εν δυνάμει νεκροί"
Τέμπη: Η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε on air, "Ήμασταν όλοι εν δυνάμει νεκροί"

Ξέσπασε on air η Ανθή Βούλγαρη, κατά την διάρκεια αναμετάδοσης ρεπορτάζ για την τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει στους 57.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέφερε στην "Κοινωνία Ώρα Mega": "Νέοι άνθρωποι που κόπηκε το νήμα της ζωής τους τόσο ξαφνικά. Μας συγχωρείτε για τη φόρτιση αλλά πόσο πολύ θέλω να εκφραστώ και να πω αυτό που θέλω αλλά δεν μπορώ να το πω αυτή την στιγμή. Ποιος είπε σε αυτούς τους αρμόδιους ότι θέλουν να θυσιαστούν, για όνομα του Θεού!

Διαβάστε επίσης: Τέμπη! Ανιψιός γνωστού Έλληνα ηθοποιού ανάμεσα στους νεκρούς: Η σπαρακτική του ανάρτηση

Από χθες ακούμε, έχουμε τα παλιοσυστήματα αυτά ασφαλείας και τα έχουμε και ρημάζουν μέσα στα ντουλάπια! Αυτά τα παιδιά είχαν όνειρα, ήθελαν να προσχωρήσουν τη ζωή τους. Ποιος είπε σε αυτούς τους υπεύθυνους ανεύθυνους ότι ήθελαν να θυσιαστούν, ποιος είπε ότι σήμερα πρέπει να κλαίνε τόσες οικογένειες;"

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Η σοκαριστική μαρτυρία για τις δίδυμες αδελφές και την ξαδέρφη τους

Στη συνέχεια, η Ανθή Βούλγαρη, δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία της και είπε: "Θα το πω βαριά. Ήμασταν όλοι εν δυνάμει νεκροί γιατί πήγαν αυτά τα παιδιά χαμένα μπορεί να ήταν σε προηγούμενο δρομολόγιο ή σε επόμενο. Από τις 7/2 υπάρχει χαρτί με υπογραφή, στο οποίο οι υπάλληλοι έλεγαν ότι έρχεται".

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη για τα Τέμπη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR