counter

Τέλος ο Γουέντγουορθ Μίλερ από το Prison Break: “Δεν θέλω να ξαναπαίξω στρέιτ χαρακτήρες”

Τέλος ο Γουέντγουορθ Μίλερ από το Prison Break: “Δεν θέλω να ξαναπαίξω στρέιτ χαρακτήρες”
Τέλος ο Γουέντγουορθ Μίλερ από το Prison Break: “Δεν θέλω να ξαναπαίξω στρέιτ χαρακτήρες”

Ο πρωταγωνιστής του “Prison Break”, Γουέντγουορθ Μίλερ, δήλωσε ότι παραιτείται από την επιτυχημένη σειρά επειδή δεν θέλει να υποδύεται πλέον στρέιτ χαρακτήρες.  

Ο ηθοποιός που έκανε coming out ως γκέι το 2013 και έγινε γνωστός ως “Michael Scofield” στη σειρά του Fox που ξεκίνησε το 2005, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφού ευχαρίστησε τους φαν του και σχολίασε το bullying που υφίσταται η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αποκάλυψε ότι, μετά από 5 κύκλους, δεν σκοπεύει να επιστρέψει σε μια πιθανή αναβίωση της σειράς.

«Είμαι εκτός. Από το Prison Break. Οριστικά» έγραψε ο 48χρονος.

«Οι ιστορίες τους έχουν ειπωθεί (και ξαναειπωθεί). Επομένως, τέρμα ο "Μάικλ". Αν ήσασταν φαν της σειράς και ελπίζατε για πρόσθετες σεζόν, κατανοώ την απογοήτευσή σας και λυπάμαι», σημειώνει ο ηθοποιός στην δημοσίευσή του, καταλήγοντας με ένα μήνυμα στις φανατικές θαυμάστριες του χαρακτήρα που υποδύθηκε: «Αν αισθάνεστε αναστάτωση επειδή ερωτευτήκατε έναν πλασματικό στρέιτ άνδρα που υποδύθηκε ένας αληθινός γκέι...αυτό είναι δικό σας θέμα».

Το Prison Break μετά τις 4 πρώτες σεζόν που προβλήθηκαν από το 2005 έως το 2009, επέστρεψε για μια πέμπτη σεζόν με 9 επεισόδια το 2017.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο το Fox άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί και γυριζόταν στο μέλλον μια έκτη σεζόν ή μια μίνι σειρά που θα ακολουθούσε την ιστορία των κεντρικών χαρακτήρων του Prison Break.

Η ανάρτηση που έκανε την Κυριακή ο Γουέντγουορθ Μίλερ προκάλεσε αντιδράσεις κι έτσι χθες έκανε ένα νέο ποστ με διευκρινήσεις. Χαρακτηριστικό είναι, πως τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν λέει ότι γκέι ηθοποιοί δεν πρέπει να υποδύονται στρέιτ και ότι «μιλάει μόνο για τον εαυτό του».

Η ανάρτηση του Γουέντγουορθ Μίλερ

«Τόσα πολλά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης … Σας ευχαριστώ. Τα παίρνω. Ελπίζω μόνο – μέσω της υποκριτικής / γραφής μου, ό,τι μοιράζομαι στο διαδίκτυο – ότι η ενέργεια επιστρέφεται με κάποιο τρόπο / σχήμα / μορφή .. Δεν περίμενα η προηγούμενη ανάρτησή μου να κάνει τόσο θόρυβο, τόσο γρήγορα και νιώθω κίνητρο να προσφέρω συνέχεια.

Λέω ότι οι γκέι ηθοποιοί (γκέι άντρες, συγκεκριμένα) πρέπει να παίζουν μόνο γκέι ρόλους; Όχι. Μιλούσα για τον εαυτό μου. Σε αυτό το σημείο στη ζωή / καριέρα μου, είναι αυτό που αισθάνομαι σωστό. Έχοντας πει αυτό, θέλω να δω περισσότερους γκέι ρόλους να παίζονται από γκέι ηθοποιούς; Ναι. Κάνει μια διαφορά ως προς την απόδοση του ρόλου.

Το PB ήταν προκλητικό, στην οθόνη και εκτός. Μου ζήτησε κάποιος να θάψω την ομοφυλοφιλία μου όσο ήμουν στο σόου; Όχι. Είχα όμως ήδη λάβει αρκετά μηνύματα από το Χόλιγουντ / τη γενική κουλτούρα / τα σχολεία στα οποία πήγαινα / την οικογένειά μου, ότι τέτοια πράγματα είναι επικίνδυνα και ίσως εξ αίτιας αυτών έχανα δικαιώματα / προνόμια; Ναι. Μία από τις ειρωνείες της ντουλάπας είναι ότι έγινα ο δικός μου φυλακισμένος.

Δεν έχω κάνει την καριέρα μου στο Pose και στο Look. Δεν λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο. Αυτό που έχω κάνει είναι πολλή δράση-περιπέτεια και αυτό έρχεται με μια διαφορετική βάση θαυμαστών. Μέσα σε αυτό είναι μια ομοφοβική υποομάδα και τα σκατά τους ξεπλένονται στην ακτή μου. Θάβουν το “Michael” αλλά έχουν πρόβλημα μαζί μου. Λαμβάνω αυτή την ενέργεια του “αγαπώ τον αμαρτωλό, μισώ την αμαρτία”. Θα προτιμούσαν να μείνω ήσυχος, να μην μιλήσω.

ΌΧΙ. Η ομοφυλοφιλία μου διαγράφηκε σε μεγάλο βαθμό (από εμένα) τις πρώτες δεκαετίες της καριέρας μου. Θέλω, τώρα, να την κερδίσω», έγραψε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR