counter

Τατιάνα Στεφανίδου: Για ψώνια στην Κηφισιά με ανοιξιάτικο στυλ

Τατιάνα Στεφανίδου: Για ψώνια στην Κηφισιά με ανοιξιάτικο στυλ
Τατιάνα Στεφανίδου: Για ψώνια στην Κηφισιά με ανοιξιάτικο στυλ

Είναι μια παρουσιάστρια που έχει σχολιαστεί πάρα πολλές φορές θετικά για το στυλ της. Η μόδα και η αίσθηση του στυλ είναι σίγουρα έμφυτη υπόθεση για την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία πάντοτε φροντίζει η εμφάνιση της να είναι στην “τρίχα” ακόμη κι αν πρόκειται να βγει έξω με αθλητικά.

Η Τατιάνα Στεφανίδου απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει γούστο, άποψη και στυλ. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βόλτας της στην Κηφισιά και η λαμπερή παρουσιάστρια κέντρισε τα βλέμματα όλων με το ανοιξιάτικο και άψογο look της.

Ντυμένη με μία κομψή φούστα ριγέ που τονίζει το καλλίγραμμο κορμί της εμφανίστηκε στο κέντρο της Κηφισιάς για να κάνει τα ψώνια της. Τη φούστα με τις ρίγες φρόντισε να συνδυάσει με ένα κίτρινο μακό και το μαύρο σακάκι που έδινε μια πιο επίσημη  νότα στο outfit.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχωρίστηκε τα τακούνια της για λίγο και προτίμησε να φορέσει μαύρες μπαλαρίνες για να είναι πιο άνετη και ευέλικτη γα να κάνει τις αγορές της. Με ανοιξιάτικη διάθεση και ένα κάρο σακούλες στα χέρια έκλεψε τα εντυπώσεις ενώ χάριζε χαμόγελα κα τους περαστικούς που την χαιρετούσαν στο δρόμο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR