counter

Τατιάνα Στεφανίδου: Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού (Φωτογραφίες)

Τατιάνα Στεφανίδου: Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού (Φωτογραφίες)
Τατιάνα Στεφανίδου: Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού (Φωτογραφίες)

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού, ώστε να προστατευθούν και να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στην κανονικότητα.

Το καθήκον τους κάνουν και οι Έλληνες celebrities, οι οποίοι την στιγμή που εμβολιάζονται φωτογραφίζονται και μοιράζονται το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Αυτό έκανε και η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Παρασκευής αφού βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο και εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού.

Φυσικά η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να το δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να παροτρύνει τους followers της.

«Το πρώτο βήμα προς τη δική μου Ελευθερία! Εμβολιάστηκα στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι. Εννιά το βράδυ και οι άνθρωποι του στρατού ξηράς, της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού ήταν εκεί ακούραστοι, με το χαμόγελο στα χείλη και γεμάτοι ευγένεια. Πραγματοποιούν χιλιάδες εμβολιασμούς καθημερινά, με οργάνωση που ζήλεψαν ακόμη και οι Γερμανοί. Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε περήφανοι για σας! Περήφανοι για την Ελλάδα μας! 🇬🇷 Η αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας κυρία Ελένη Πολυμενίδου είχε το πιο… ελαφρύ χέρι. Δεν κατάλαβα τίποτα», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από τον λογαριασμό της Τατιάνας Στεφανίδου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR