counter

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η εξομολόγηση για την αυτοκτονία του πατέρα της

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η εξομολόγηση για την αυτοκτονία του πατέρα της
Τατιάνα Μπλάτνικ: Η εξομολόγηση για την αυτοκτονία του πατέρα της

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τατιάνα Μπλάτνικ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Η σύζυγός του πρίγκιπα Νικόλαου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αυτοκτονία του πατέρα της, που της στοίχισε.

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 7 ετών, αυτοκτόνησε. Αυτό είναι ένα προσωπικό ταξίδι για και μία προσωπική δέσμευση. Αυτό είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μιλάει. Και όταν βγήκα να το πω και πολλοί άνθρωποι μου είπαν “Τατιάνα μην το κάνεις. Δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι αυτά τα πράγματα, αυτό είναι για το σπίτι”. Αλλά η αλήθεια είναι πως 800 χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο.

Η αλήθεια είναι πως 800.000 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο Αυτό σημαίνει ένας άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα ξέρεις δεν χρειάζεται να αποτελεί τόσο βάρος συνέχεια. Αυτό που με επηρέασε ήταν η σιωπή γύρω από αυτήν και το γεγονός ότι κανείς δεν μιλούσε για αυτό.

Και νιώθω εξαιρετικά ευγνώμων στην οικογένειά μου που σχεδόν μου έδωσε την άδεια να το πω. “Τατιάνα βγες εκεί έξω, μιλά στον κόσμο και βεβαίως ότι κανείς δεν υποφέρει αν μπορείς να βοηθήσεις έναν άνθρωπο πήγαινε να το κάνεις».  Αυτό είχε γίνει στα επτά. Λοιπόν η αλήθεια είναι πως δεν το γνώριζα μέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων και αυτό έγινε όταν ήμουν εφτά αλλά το να μπορώ να μιλήσω πραγματικά ανοιχτά για αυτό θα έλεγα ότι αυτό έγινε στα 20 μου πήγα στο πανεπιστήμιο Και έγραψα την πτυχιακή μου εργασία στην κοινωνιολογία με θέμα την αυτοχειρία.Ήμουν ανοιχτή σε αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ακόμη ντροπή για αυτό. », είπε μεταξύ άλλων η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα ανέφερε η Τατιάνα Μπλάτνικ:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR